search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:43
MENU CLOSE

Γιώργος Θεοφάνους για Πέγκυ Ζήνα: «Στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή λύσαμε τις διαφορές μας»

25.12.2021 11:26
theofanous

Για τις παρεξηγήσεις, από το παρελθόν, που είχε με την Πέγκυ Ζήνα αλλά και άλλους τραγουδιστές μίλησε σε συνέντευξή του ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους.

«Με τη Νατάσα όχι μόνο τα ξαναβρήκαμε, αλλά ηχογραφήσαμε και δύο δίσκους, την Κόκκινη γραμμή και το Απέναντι. Με την Πέγκυ Ζήνα δεν συναντηθήκαμε δισκογραφικά, αλλά κάναμε μαζί μια συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τα 25 χρόνια του Θεάτρου Βεργίνα. Με την Πέγκυ ήρθαμε κοντά όταν συναντηθήκαμε στην κηδεία του Αντώνη Βαρδή», είπε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης στο περιοδικό ΟΚ!.

«Την έπιασα και της είπα “είναι δυνατόν να μη μιλάμε;”. Έβαλε τα κλάματα, έκλαψα κι εγώ και το λύσαμε. Με τη Νατάσα δεν θυμάμαι καν πώς τα ξαναβρήκαμε. Θα πρέπει να ρωτήσεις εκείνη που είναι σκορπίνα και τα θυμάται όλα. Ότι κι αν έχει γίνει όμως, την αγαπώ πολύ και κάθε φορά που γράφω ένα γυναικείο λαϊκό τραγούδι σκέφτομαι “η Νατάσα πώς θα το έλεγε;”», πρόσθεσε.

Ο Γιώργος Θεοφάνους μίλησε και για άλλες παρεξηγήσεις που είχε με ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου.

«Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ρέμο. Είναι οι τραγουδιστές της γενιάς μου. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν τιμώ παλαιότερους ή νεότερους καλλιτέχνες. Αυτή την περίοδο γράφω τραγούδια, σε στίχους του Φίλιππου Γράψα, για τον Μανώλη Μητσιά, αλλά και για τη Μελίνα Ασλανίδου με τον Θάνο Παπανικολάου και την Ελεάνα Βραχάλη για τον Κωνσταντίνο Αργυρό», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντησή της για την παρουσία της στους «Πρωταγωνιστές» (Video)

Νίκος Βέρτης: Η απάτη και η καταγγελία στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Οικονομόπουλος: Γιατί δεν είχα εμβολιαστεί – Η απάντηση για τη Θεία Κοινωνία (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:42