search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:09
MENU CLOSE

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντησή της για την παρουσία της στους «Πρωταγωνιστές» (Video)

24.12.2021 18:36
mairi-synatsaki-new

Η παρουσία της Μαίρης Συνατσάκη στην χριστουγεννιάτικη εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη για τους «Πρωταγωνιστές» μαζί με άλλες δέκα γυναίκες, προκάλεσε διάφορα αρνητικά σχόλια στα social media.

Ο λόγος είναι πως η Μαίρη Συνατσάκη συνυπήρξε στο πάνελ με γυναίκες όπως η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, της κοπέλας που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο από τον σύντροφό της και η Λωξάντρα Λούκα, η ηθοποιός με σύνδρομο down. Με άλλα λόγια, η παρουσία της φάνηκε λίγο αναντίστοιχη. Η ίδια αποφάσισε να απαντήσει μέσω Instagram.

«Είμαστε πολύ σημαντικοί. Αλλά δεν είμαστε πιο σημαντικοί από κανέναν άλλον. Το ξέρω από πάντα αυτό. Μου το έμαθαν οι γονείς μου. Κι έτσι έμαθα να σέβομαι ολ@. Να μην αναγνωρίζω τις “ταμπέλες”. Να μην θέλω να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα. Να κοιτάω όσο μπορώ την δουλειά μου. Συμπονώ αληθινά τους ανθρώπους που θέλουν να με φιμώσουν, να με κλείσουν σπίτι μου, να μην με βλέπουν ποτέ στην τηλεόραση, να υποτιμήσουν την οποιαδήποτε προσπάθεια κάνω σε αυτήν την ζωή. Ξέρω ότι δεν τους φταίω εγώ στην πραγματικότητα. Ίσως κάποιος να φιμώνει τους ίδιους. Κάποιος να τους σκότωσε την κατσίκα. Να τους έκλεισε σπίτι τους. Να τους υποτίμησε. Και λυπάμαι πολύ για αυτό. Αξίζετε πολλά περισσότερα από αυτά.

Μην ξοδεύετε χρόνο φοβερά ενοχλημένοι από την τηλεοπτική παρουσία κάποιου άλλου ανθρώπου που δεν επηρεάζει πουθενά την ζωή σας. Πάρτε αυτόν τον χρόνο για να ονειρευτείτε. Να καταστρώσετε ένα σχέδιο ζωής που θα σας κάνει χαρούμενους. Να νικήσετε τους δυνάστες σας. Να γίνετε το καλό που θέλετε να δείτε σε αυτόν τον πλανήτη. Οι σπουδαίες γυναίκες με τις οποίες βρέθηκα μαζί στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» με έκαναν να αισθανθώ καλοδεχούμενη. Όχι παράταιρη. Άκουγα κάθε λέξη τους με απεριόριστο σεβασμό και προσπάθησα να μάθω όσα μπορούσα περισσότερα από την εμπειρία τους.

Σας σέβομαι και σας ευχαριστώ γυναίκες που ανοίγετε με την ύπαρξη σας δρόμο για εμένα. Εύχομαι να ανταποδίδω με κάποιον τρόπο κι εγώ. Και σας ευχαριστώ που μου επιτρέπετε να χωράω δίπλα σας. Χωράμε όλοι», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη.

Διαβάστε επίσης:

Αυγενάκης: Είμαστε αντίθετοι με το lockdown στα γήπεδα

Παύλος Πολάκης για ασθενή στη Ρόδο: «Δώστε του μονοκλωνικά αλλιώς τη βάψατε»

«Πόλεμος» Μπακογιάννη – Τζανακόπουλου για τη συναυλία του Ρουβά – Ο «Λουδοβίκος», το Μπάντεν Μπάντεν και… το παντεσπάνι!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 13:09