search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:14
MENU CLOSE

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η αισχρή ανάρτησή του σε site με οίκους ανοχής (Video)

28.12.2021 20:27
panagiotopoulos-new

«Αυτό το μ… γλεντάω αυτόν τον καιρό. Ελπίζω να σας αρέσει.»

Είναι η περιγραφή με την οποία συνόδευε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανάρτησή του – με ψευδώνυμο – σε ιστότοπο με ελληνικούς οίκους ανοχής.

Σύμφωνα με το Live News του MEGA, η φωτογραφία φέρει ημερομηνία 21 Μαρτίου 2021, ενώ η εγγραφή στον εν λόγω ιστότοπο ανάγεται στο 2019.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε ο δικηγόρος του πρώην παρουσιαστή Γιώργος Δακουράς ο οποίος υποστήριξε ότι ο πελάτης του έχει συνειδητοποιήσει τη βαρύτητα των πράξεών του και την απαξία τους, προσθέτοντας ότι χαρακτηρίζει ως «μαύρη σελίδα» στη ζωή του την περίοδο που δημοσιοποίησε τα σχετικά βίντεο.

«Αυτή η μαύρη περίοδος δεν χαρακτηρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο», είπε ο κ. Δακουράς.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απολογήθηκε για την υπόθεση της 42χρονης που τον κατήγγειλε, εξαιτίας ανάρτησης στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, αυτή τη φορά, παραδέχθηκε ότι ο ίδιος ανέβασε στο διαδίκτυο το βίντεο με τις προσωπικές στιγμές με την 42χρονη πρώην σύντροφό του, ωστόσο, υποστήριξε ότι… «δεν θυμήθηκε» να το κατεβάσει, επειδή ήταν πολύ παλιό και είχε ξεχάσει ότι είχε λογαριασμό στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος διώκεται σε βαθμό κακουργήματος για την δημοσιοποίηση «ροζ» βίντεο πρώην συντρόφων του, αφέθηκε ελεύθερος λίγη ώρα μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, αφού απολογήθηκε στο πλαίσιο της διαδικασίας μετά την τρίτη κατά σειρά μήνυση σε βάρος του.

Διαβάστε επίσης:
Τέλη κυκλοφορίας: Παράταση ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών

Τέλη κυκλοφορίας: Διευκρινίσεις για τα ειδοποιητήρια οχημάτων σε ακινησία

Μπρατάκος – ΕΒΕΑ: Να καταργηθεί ο φόρος πολυτελείας – Άνισος για τις ελληνικές επιχειρήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 10:13