search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:51
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Στη ΜΕΘ ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φίλιππος Φόρτωμας

30.12.2021 10:39
fortomas new2

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φίλιππος Φόρτωμας, εισήχθη χθες Τετάρτη το βράδυ στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας καθώς νοσεί με κορωνοϊό και παρουσίαζε έντονα συμπτώματα αλλά και χαμηλό οξυγόνο.

Δεν είναι ο πρώτος βουλευτής που έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα οι γιατροί του νοσοκομείου έκριναν απαραίτητη τη διασωλήνωση του βουλευτή, καθώς ο ίδιος εισήχθη εσπευσμένα μετά την επιδείνωση της κατάστασής του.

Τη σχετική ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του κ. Φόρτωμα έκανε ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννης Μπούγας, και ευχήθηκε γρήγορη ανάρρωση στον βουλευτή.

«Οι βουλευτές της Κ.Ο της ΝΔ ευχόμαστε στον συνάδελφο βουλευτή Κυκλάδων #Φίλιππο #Φόρτωμα, που νοσηλεύεται με κορωνοϊό στη ΜΕΘ του 251 Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας γρήγορη ανάρρωση. Οι σκέψεις και οι ευχές μας τον συνοδεύουν. Τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει υγιής και δυνατός κοντά μας στα κοινοβουλευτικά του καθήκοντα», έγραψε ο κ. Μπούγας.

Διαβάστε επίσης

Κορωνοϊός: Σύσκεψη Μητσοτάκη και Τσιόδρα – Ποια μέτρα έχουν «κλειδώσει»

Ανδρουλάκης: «Καταστροφικές οι κυβερνητικές παλινωδίες στη διαχείριση της πανδημίας»

Σε απόλυτο πανικό η κυβέρνηση εξαιτίας της μετάλλαξης Όμικρον – Τρέχει για να προλάβει τα χειρότερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 23:13