search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 01:59
MENU CLOSE

Θετική στον κορωνοϊό η Ανθή Βούλγαρη – «Ψήνομαι στον πυρετό, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα» (Video)

04.01.2022 09:00
voulgari-anthi-new

Εκτός τηλεοπτικού πλατό για δεύτερη μέρα βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη το πρωί της Τρίτης, καθώς νοσεί από κορωνοϊό.

Η δημοσιογράφος που και χθες, Δευτέρα είχε μείνει προληπτικά σε καραντίνα καθώς ήρθε σε επαφή με κρούσματα, βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή, μιλώντας για τα συμπτώματα που έχει.

«Ήρθα τελικά σε επαφή με δύο κρούσματα από ότι αποδείχθηκε μετά. Έκανα τα PCR μου και τα τεστ. Είχα μόνο τον λαιμό και το PCR μου ήταν αρνητικό. Από χθες ανέβασα πυρετό στην πέμπτη που ήρθα σε επαφή με τα κρούσματα.

Στην συνέχεια έκανα ξανά PCR και τεστ κι από χθες βγήκε θετικό. Ψήνομαι στον πυρετό 38,2, έχω φοβερό πόνο στα κόκαλα και λίγο ο λαιμός. Σαν να περνώ μια γρίπη… Εάν είχα κάνει την τρίτη δόση ίσως να το περνούσα απλά.

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους έχουν κορωνοϊό κι είναι κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο. Με αποφεύγουν όλοι. Μου αφήνουν το φαγητό σε ένα δίσκο έξω από το δωμάτιο.

Μού είπαν οι γιατροί με τους οποίους ότι τα συμπτώματα είναι από Όμικρον κι όχι από Δέλτα. Θέλει προσοχή, δεν είναι εύκολο» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

H Ελένη Δήμου για το J2US: «Δεν μου αρέσει να χάνω, είναι ο χαρακτήρας μου»

«Καλό μεσημεράκι»: Τέθηκαν εκτός οι Alcatrash – Τι συνέβη;

Υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους προτείνει ο Πορτοσάλτε

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42