search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:37
MENU CLOSE

Ούτε ραντεβού να είχαν δώσει…

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2211
05/01/2022
05.01.2022 12:46
ANDROULAKIS_MITSOTAKIS

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τα Θεοφάνια θα μεταβεί την Πέμπτη στη Λήμνο, συνοδευόμενος από τον Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο και τον Χαράλαμπο Αθανασίου, Β’ Αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Λέσβου.

Με ελικόπτερο θα μεταβεί στον γειτονικό Άγιο Ευστράτιο, όπου θα παρακολουθήσει τη δοξολογία η οποία θα τελεστεί από τον μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου και τον αγιασμό των υδάτων, και στη συνέχεια θα επιστρέψει στη Λήμνο.

Εκεί θα βρίσκεται και ο νέος αρχηγός του ΚΙΝΑΛΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στο νησί στο πλαίσιο επισκέψεών του σε διάφορα σημεία της χώρας.

Εν πάση περιπτώσει οι δύο άνδρες θα συμπέσουν για κάποιες ώρες στο νησί και φυσικά γεννήθηκε η απορία αν θα συναντηθούν, έστω και ατύπως. Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε σχετικώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, περιορίστηκε να αναφερθεί στους συμβολισμούς της επίσκεψης Μητσοτάκη στον Άι Στράτη.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Φίλης: Η ανάρτηση για τα γενέθλιά του – «Τίποτα κρυφό από το… facebook» (Photo)

Νέα Δημοκρατία: Νέες βολές Κύρτσου – «Όχι στο άνοιγμα των σχολείων»

Ανάργυρος Μαριόλης: Ο «καλύτερος οικογενειακός γιατρός του κόσμου» ήταν υποψήφιος με τη ΝΔ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20