search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 06:29
MENU CLOSE

Το 2022, ο ανασχηματισμός και οι εκλογές

03.01.2022 07:30
mitsotakis_new

Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία την οποία – επιτέλους – αξιολογήσαμε πολύ υψηλά στις προτεραιότητές μας, με αφορμή τον κορωνοϊό.

-Η στήλη θα παρουσιάσει σήμερα και αύριο, τον δικό της Καζαμία για το 2022. Για τους νέους που δεν ξέρουν τι εστί Καζαμίας, ας ανοίξουν καμιά εγκυκλοπαίδεια, χο, χο, χο!!

-Στα πολιτικά, ο χρόνος προβλέπεται μεστός και εκλογικός.

-Στο Μέγαρο Μαξίμου μετά τα μέσα Ιανουαρίου θα αρχίσουν να βλέπουν δημοσκοπήσεις. Επιθυμούν τη διαφορά με τον ΣΥΡΙΖΑ να είναι διψήφια, αλλά δεν θα τους χαλάσει και ένα 8%, θεωρώντας οτι βρίσκονται στην πιο δύσκολη φάση με πανδημία και οικονομία.

Μητσοτάκης – παρά τους όρκους – αν βρει ξέφωτο στην πανδημία, θα καλόβλεπε εκλογές τον Μάιο, αλλά λίγο η Όμικρον, λίγο οι ανατιμήσεις σχεδόν στα πάντα, σου λέει, ας κάνουμε ένα καλό καλοκαίρι με καλά αποτελέσματα στον τουρισμό και ραντεβού… τον Σεπτέμβρη.

-Ποιον Σεπτέμβρη δηλαδή, πάει ΔΕΘ και μπουμπουνάει τις εκλογές για αρχές Οκτωβρίου.

-Πιθανότερη ημερομηνία 2/10.

-Έφτασα στις εκλογές και ξέχασα τον ανασχηματισμό. Γύρω στον Μάρτιο θα έχουμε κυβερνητικές αλλαγές σε βασικά υπουργεία.

-Θυμηθείτε, θα έχουμε στροφή στην κοινοβουλευτική ομάδα και μάλιστα σε νέους βουλευτές – ξεχνάμε λίγο τα Χάρβαρντ – γιατί έχουμε εκλογές μπροστά και χρειάζεται μάζεμα ψήφων.

-Ανασχηματισμό θα έχουμε και στο Μαξίμου, από όπου προβλέπουμε οτι θα φύγουν οι… μισοί. Άλλοι με υποσχετική για ευρωψηφοδέλτιο και άλλοι για τις δουλειές τους…

Αύριο η συνέχεια, με αποδείξεις και ονόματα, που λέει και ο αοιδός Δάντης.

Διαβάστε επίσης:

Λευκός Οίκος καλεί Μητσοτάκη

Αλλαγή εκλογικού νόμου, γιοκ

Άμυνα στην πανδημία και στις… τιμές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42