search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:56
MENU CLOSE

Οι Απαράδεκτοι επιστρέφουν: Το πρώτο «απαράδεκτο» επεισόδιο ξανά στο Mega

07.01.2022 15:56
aparadektoi-235-new

H εμβληματική κωμική σειρά του MEGA «Οι Απαράδεκτοι», επιστρέφει το Σάββατο 8 Ιανουαρίου, στις 21:00, με τη μετάδοση του πρώτου «απαράδεκτου» επεισοδίου.

Μετά την προβολή του χριστουγεννιάτικου και του πρωτοχρονιάτικου επεισοδίου από τον τηλεοπτικό σταθμό, η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, αλλά και η Ρένια και ο Βασίλης, η θρυλική παρέα που δημιούργησε η Δήμητρα Παπαδοπούλου, δίνουν ξανά ραντεβού με το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο τους λάτρεψε από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στον αέρα, στις 18 Σεπτεμβρίου 1991.

Στο πρώτο επεισόδιο, με τίτλο «Κάνε μου λιγάκι μμμ», η Δήμητρα νιώθει πως ο Σπύρος δεν της δίνει σημασία και την παραμελεί. Έτσι, ο Γιάννης αναλαμβάνει να τη μάθει «Πώς μια παντρεμένη νοικοκυρά μπορεί να κάνει τον άντρα της τούρμπο»!

Τα μαθήματα, όμως, γίνονται πράξη με… κατά λάθος αποδέκτη τον διαχειριστή Χαλακατεβάκη! Τη σκυτάλη παίρνει ο Βλάσσης, και η Δήμητρα από σέξι γίνεται αυταρχική. Ο Βλάσσης και η Ρένια κάνουν αμέτρητες πρόβες για διαφημιστικό αντρικής κολόνιας. Θα καταφέρουν να κλείσουν συμφωνία με μια μεγάλη εταιρεία;

Όλα τα επεισόδια της σειράς έχουν υποστεί επεξεργασία και θα προβληθούν με αναβαθμισμένη ποιότητα εικόνας.

Στους «Απαράδεκτους» πρωταγωνιστούν οι: Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Γιάννης Μπέζος, Βλάσσης Μπονάτσος, Ρένια Λουιζίδου και Βασίλης Χαλακατεβάκης.

Διαβάστε επίσης:

Πορτοσάλτε για Τζόκοβιτς: «Απέχουμε πολύ από το να γίνουμε Αυστραλία»

ΕΡΤ: Trend στο twitter το «Μουσικό Κουτί» με καλεσμένους την Μαρία Φαραντούρη και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

Κρίσιμος Ιανουάριος για το ελληνικό Euronews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:56