search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:03
MENU CLOSE

ΕΡΤ: Trend στο twitter το «Μουσικό Κουτί» με καλεσμένους την Μαρία Φαραντούρη και τον Αλκίνοο Ιωαννίδη

07.01.2022 09:13
mousiko_kouti

Το Μουσικό Κουτί της ΕΡΤ έκανε την Τετάρτη το βράδυ το καλύτερο ποδαρικό στη νέα χρονιά σκαρφαλώνοντας με το hashtag #mousikokouti στην πρώτη θέση των τάσεων στο Twitter, ενώ είχε τη δεύτερη θέση στη ζώνη των 23:00 στο σύνολο του κοινού και όχι άδικα.

Η μουσική εκπομπή του Νίκου Πορτοκάλογλου και της Ρένας Μόρφη ήταν από το ξεκίνημα της τολμηρή όχι μόνο  στα μουσικά «παντρέματα» και τις διασκευές των κομματιών, αλλά και τη λίστα των καλεσμένων της διότι αυτό που έχει πετύχει ο Νίκος Πορτοκάλογλου είναι να πείσει συναδέλφους του, που έχουν ελάχιστες ή και καθόλου τηλεοπτικές εμφανίσεις να έρχονται στο στούντιο τόσο για να μας μιλήσουν αλλά κυρίως για να μας τραγουδήσουν. Αυτό συνέβη και την παραμονή των Φώτων.

Η παρουσία της θρυλικής Μαρίας Φαραντούρη, και η τηλεοπτική επιστροφή του Αλκίνοου Ιωαννίδη έπειτα από πάρα πολλά χρόνια, δημιούργησαν μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα και μας έδωσαν ένα ανεπανάληπτο ταξίδι με μεγάλους σταθμούς της ευρύτερης μουσικής ιστορίας της Ελλάδας.

Στο Twitter trending, στο Facebook εκατοντάδες ποστ με χιλιάδες σχόλια, ενώ τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ από την Τετάρτη το βράδυ αρθρογραφούσαν για την εκπομπή.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Νέο παραλήρημα Βαλάντη – «Έχεις γκόμενο έξω και χαλβαδιάζεσαι» (Videos)

Άγριες Μέλισσες: Η Ασημίνα θέλει πίσω τον Νικηφόρο – Ποια απόφαση παίρνει εκείνος;

Κρίσιμος Ιανουάριος για το ελληνικό Euronews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 13:02