search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:37
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-Βεβαιώσεις νόσησης: Συνεχίζει να μην αναγνωρίζει τα rapid test η πλατφόρμα

07.01.2022 11:07
ergazomenoi_new

Προβλήματα στην έκδοση βεβαίωσης νόσησης μέσω της πλατφόρμας gov.gr φαίνεται ότι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν δεκάδες εργαζόμενοι που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με τον τομεάρχη Ψηφιακής Διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Μάριο Κάτση, υπάρχουν καταγγελίες από εργαζόμενους ότι η πλατφόρμα ακόμα αναγνωρίζει μόνο τα θετικά PCR test.

Όμως σύμφωνα με την σχετική ΚΥΑ που εκδόθηκε, οι εμβολιασμένοι εργαζόμενοι που νοσούν με κορωνοϊό χρειάζονται rapid test για να πάρουν άδεια από την εργασία τους.

Την υποχρέωση να προσκομίσουν PCR test έχουν μόνο οι ανεμβολίαστοι.

Μάλιστα, ο Μάριος Κότσος συνοδεύει την ανάρτησή του και από τα σχετικά screenshot, στα οποία φαίνεται ότι η πλατφόρμα δεν αναγνωρίζει τα θετικά rapid test.

Τέλος, ζητά να υπάρξει διασύνδεση της ΕΡΓΑΝΗ με τη βάση δεδομένων του ΕΟΔΥ για τα θετικά κρούσματα για να μην έχουν πρόβλημα με την εργασία τους οι εργαζόμενοι που νοσούν με κορωνοϊό και πρέπει να πάρουν άδεια.

Διαβάστε επίσης:

Τζόκερ: Έπαιξε δελτίο με 210 ευρώ και κέρδισε στην πρώτη κατηγορία και τα 5άρια

Καιρός σήμερα: Ραγδαία επιδείνωση με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας (Videos)

ΕΟΔΥ: Πού μπορείτε να κάνετε σήμερα δωρεάν rapid test

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20