search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:49
MENU CLOSE

Εμβολιασμός-Θεμιστοκλέους: Άμεσα οι αποφάσεις για την 4η δόση (Video)

11.01.2022 12:33
emvoliastiko_kentro_new

Το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τη χορήγηση της τέταρτης δόσης εμβολίου σε συγκεκριμένη ομάδα πολιτών, σύμφωνα με τον γενικό γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριο Θεμιστοκλέους.

Συγκεκριμένα, ο Μάριος Θεμιστοκλέους μιλώντας στην ΕΡΤ ενημέρωσε πως η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών συνεδριάζει σήμερα, Τετάρτη 11/1, με θέμα τη χορήγηση τέταρτης δόσης του εμβολίου σε ανοσοκατεσταλμένους.

Όπως ξεκαθάρισε, είναι πιθανό να έχουμε απόφαση και σήμερα ή αλλιώς μπορεί στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής. Απέφυγε ωστότο να δώσει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο.

Διαβεβαίωσε όμως πως τα συστήματα είναι έτοιμα για τις όποιες εξελίξεις.

Μάλιστα, στην κρατική τηλεόραση αναφέρθηκε πως υπάρχουν ήδη περιπτώσεις πολιτών που έχουν λάβει μήνυμα μετά την τρίτη δόση πως ο εμβολιασμός τους θα ολοκληρωθεί μετά την τέταρτη.

Όπως εξήγησε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, πρόκειται προφανώς για άτομα που ανήκουν στην κατηγορία των ανοσοκατεσταλμένων.

«Η τέταρτη δόση σε γενικό πληθυσμό δεν έχει εγκριθεί και δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο εάν η Όμικρον θα απαιτηθεί τροποποιημένη δόση εμβολίου», σχολίασε

Παράλληλα, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας δήλωσε αισιόδοξος ότι «δεν θα πάμε σε τέταρτη δόση στον γενικό πληθυσμό».

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Δημοτικός υπάλληλος έταζε δουλειές σε άνεργους – Τους έκλεψε 48.000 ευρώ

Κοζάνη: Έκανε το εμβόλιο του κορωνοϊού και έκλεψε φιαλίδιο της Pfizer – Την συνέλαβαν

Δάφνη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 12:45