search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:43
MENU CLOSE

Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτουν ως ύποπτοι οι 4 εμπλεκόμενοι – Συμπληρωματική κατάθεση από την 24χρονη

20.01.2022 15:55
georgia-mpika-768×432

Καλούνται για κατάθεση στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης οι τέσσερις νεαροί της παρέας της Αθήνας, που φέρονται να εμπλέκονται στον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Τα δυο αδέλφια, Β.Λ. και Ε.Λ., ο Κ.Π. και ο Β.Τ. που εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα θα κληθούν να δώσουν εκ νέου κατάθεση.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 24χρονης στις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές, την παρέσυραν σε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου όπου και την κακοποίησαν παρά την θέλησή της.

Την Παρασκευή στην Εισαγγελία έχει κληθεί και η 24χρονη Γεωργία, προκειμένου να δώσει τρίτη, συμπληρωματική, κατάθεση.

Νωρίτερα, έρευνα σχετικά με τη διαρροή εγγράφων καταθέσεων σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Μετά τη δημοσίευση στον Τύπο των καταθέσεων που έδωσαν οι εμπλεκόμενοι ο προϊστάμενος της εισαγγελίας ζήτησε από τον εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθεί αν στοιχειοθετείται παραβίαση δικαστικού απορρήτου.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας η κατάθεση της 24χρονης στην ανακρίτρια και η απολογία του 27χρονου κατηγορουμένου.

«Διεθνές κύκλωμα πίσω από το βιασμό της 24χρονης» λέει ο Διαλυνάς

Επιπλέον, ο Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος έχει κληθεί να ενισχύσει συμβουλευτικά την πλευρά της καταγγέλλουσας είχε προχωρήσει σε αποκαλυπτικές δηλώσεις, μιλώντας σε δημοσιογράφους έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Ο δικηγόρος μίλησε για «διεθνές κύκλωμα», το οποίο επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι υπάρχει παρέμβαση της εισαγγελίας της Κύπρου μετά από καταγγελία που έγινε στην Αθήνα.

Όπως εξήγησε, η έρευνα ξεκίνησε κατόπιν διαβίβασης των σχετικών καταγγελιών στον εισαγγελέα της Κύπρου από τον βουλευτή του ΑΚΕΛ Χρίστο Χριστοφίδη.

Κατά τις πληροφορίες και καταγγελίες για τις οποίες έκανε λόγο ο Νίκος Διαλυνάς, «υπήρξαν Κύπριοι στο πάρτι και υπήρξαν και κοπέλες που ήρθαν από Κύπρο».

«Αυτά δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα» πρόσθεσε ο κ. Διαλυνάς σύμφωνα με τον οποίο, όμως, ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί η ταυτότητα των εμπλεκόμενων Κυπρίων. «Το πράγμα παίρνει άλλες διαστάσεις γιατί πάρτι με κοπέλες και Κύπριους δεν είναι πάρτι» είπε ακόμη και σημείωσε πως «οι πληροφορίες είναι ότι δεν πρόκειται για παράρτημα, αλλά για κύκλωμα που συνεργάζεται με το εξωτερικό. Βιαστείτε μη μας “καπελώσουν” από την Κύπρο και ξεφτιλιστούμε».

«Υπάρχουν διάφοροι ψαράδες που οδηγούν τα κοριτσάκια στα κλαμπάκια, για ποτά και μετά έρχεται η κόκα, η εξάρτηση και μετά η πορνεία» εξεμάνη ο δικηγόρος, καταγγέλλοντας παράλληλα την καθυστέρηση των ελληνικών αρχών όσον αφορά τις τοξικολογικές εξετάσεις της Γεωργίας Μπίκα.

Διαβάστε επίσης

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Δριμύ ψύχος με πυκνές χιονοπτώσεις – Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το καλοκαίρι που πέθανε ο Θάνος, δεν είχα ούτε ένα ευρώ στην τσέπη» (Video)

Τροχαίο Παντελίδη: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια» – Συγκλόνισε η μητέρα της Αρναούτη (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:41