search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:32
MENU CLOSE

Πέθανε ο θρύλος της ροκ, Meat Loaf (photos/videos)

21.01.2022 10:28
meatloaf

Σε ηλικία 74 ετών έφυγε από τη ζωή ο θρύλος της ροκ Meat Loaf. Ο βραβευμένος με Grammy τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή το βράδυ της 20ης Ιανουαρίου.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός πέθανε το βράδυ της Πέμπτης 20/1 έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.

Μια δήλωση που αναρτήθηκε στο προφίλ του στο Facebook αναφέρει: «Με ραγισμένες καρδιές ανακοινώνουμε ότι ο απαράμιλλος Meat Loaf πέθανε απόψε με τη σύζυγό του Ντέμπορα στο πλευρό του».

«Οι κόρες Περλ και Αμάντα και στενές φίλες ήταν μαζί του τις τελευταίες 24 ώρες».

«Γνωρίζουμε πόσα σήμαινε για τόσους πολλούς από εσάς και εκτιμούμε πραγματικά όλη την αγάπη και την υποστήριξη καθώς περνάμε αυτή τη στιγμή θλίψης που χάνουμε έναν τόσο εμπνευσμένο καλλιτέχνη και όμορφο άντρα.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση της ανάγκης μας για ιδιωτικότητα αυτή τη στιγμή. Από την καρδιά του μέχρι τις ψυχές σας… μην σταματήσετε ποτέ να λικνίζεστε!», ανέφερε το μήνυμα της οικογένειάς του.

Εντυπωσιακή πορεία και Grammy

Η συγκλονιστική του καριέρα διήρκεσε 6 δεκαετίες με πωλήσεις πάνω από 100 εκατομμυρίων άλμπουμ παγκοσμίως και να πρωταγωνιστεί σε περισσότερες από 65 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των «Fight Club», «Focus», «Rocky Horror Picture Show» και «Wayne’s World» ενώ το «Bat Out of Hell» παραμένει ένα από τα 10 άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

Το τραγούδι “I’d Do Anything For Love” ήταν μια από τις τελευταίες επιτυχίες του, για το οποίο βραβεύτηκε με Grammy για την καλύτερη σόλο ροκ ερμηνεία (Grammy Award for Best Solo Rock Vocal Performance), κερδίζοντας υποψήφιους όπως ο Sting, ο Bob Dylan, ο Lenny Kravitz και ο Peter Gabriel.

Γνωστός Ρεπουμπλικάνος

Ήταν από τους πολύ λίγους αμερικανούς τραγουδιστές πρώτης γραμμής, εκτός της χώρας, που υποστήριζε ενεργά το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, όπως έκανε στη διάρκεια της προεδρικής εκστρατείας του 2012, όταν είχε καλέσει τους Αμερικανούς να ψηφίσουν τον Μιτ Ρόμνεϊ και όχι τον Μπαράκ Ομπάμα, που έμελλε να κερδίσει τις εκλογές αυτές.

Το 2016, όταν είχε κυκλοφορήσει το τελευταίο άλμπουμ του με τίτλο «Braver Then We Are», είχε επίσης διαβεβαιώσει μέσω του Facebook πως το έργο αυτό ήταν «πολιτικά μη ορθό και απερίφραστο (απεχθάνομαι την πολιτική ορθότητα)».

Προβλήματα υγείας

Ο Μιτ Λοφ είχε αντιμετωπίσει μερικά προβλήματα υγείας, κυρίως στις φωνητικές χορδές. Το 2015, ο μουσικός είχε ξαναρχίσει τις συναυλίες, έπειτα από διακοπή δύο ετών, βάζοντας τέλος σε φήμες για μουσική συνταξιοδότησή του.

Το 2016 είχε αισθανθεί αδιαθεσία επί σκηνής στον Καναδά. Σε προηγούμενα επεισόδια, είχε λιποθυμήσει επί σκηνής το 2003 στο Λονδίνο και το 2011 στο Πίτσμπουργκ.

Διαβάστε επίσης:

Πελέ: Στο νοσοκομείο για χημειοθεραπείες και νέες εξετάσεις

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Απειλεί με μηνύσεις την αδερφή της αν συνεχίσει τις προσβολές

Έρρικα Μπίγιου: «Παραλίγο να συνεργαστώ με τον Τζουντ Λο»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 07:28