search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:22
MENU CLOSE

Βάνα Μπάρμπα για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θέλω να πάω να τον δω, να τον αγκαλιάσω και να του δώσω ένα φιλί» (Video)

21.01.2022 09:03
barba-new

Στον Πέτρο Φιλιππίδη και τη θέση που έχει κρατήσει μέχρι σήμερα απέναντι στις καταγγελίες εναντίον του μίλησε η Βάνα Μπάρμπα.

Καλεσμένη της Αννίτα Πάνια στην εκπομπή «Ανοιχτά», η ηθοποιός αποκάλυψε ότι θα ήθελε να τον επισκεφθεί, να τον αγκαλιάσει και να του δώσει ένα φιλί.

«Κάθε μας άποψη έχει κόστος» τονίζει, επισημαίνοντας ότι θα συνεχίσει να λέει την άποψή της ακόμα και όταν αυτή δεν είναι αρεστή.

«Κάθε μας άποψη έχει κόστος. Κι εγώ με τον Πέτρο πέρασα πολλά, προσπαθούσα να βρω θέατρο, μου έκλεισαν τις πόρτες. Δε θα μασήσω, θα λέω την άποψή μου, δεν θα μπω σε ένα σύστημα να είμαι αρεστή και να κάνω την καλή.

Είπα ένα πράγμα, εγώ θα ήθελα να πάω ξανά να δω τον Πέτρο και να τον πάρω αγκαλιά και να δω και οποιονδήποτε άνθρωπο περνάει δύσκολα και να του δώσω αγκαλιά και αγάπη. Δεν είμαι εγώ αυτή που θα κρίνω.

Η Δικαιοσύνη έχει τον πρώτο λόγο. Άλλο το φαίνεται ότι έχει κάνει κατάπτυστες πράξεις και άλλο το έχει κάνει. Εγώ πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή ένας άνθρωπος είναι σε μια πολύ χείριστη θέση και πραγματικά εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλο αυτό να είναι ένας κακός εφιάλτης.

Αν όντως τα έχει κάνει δικαίως τιμωρείται, αν όμως δεν τα έχει κάνει αδίκως ένα σύστημα έχει πέσει τόσο άσχημα. Δεν γνωρίζω αν έχουν γίνει όλα αυτά και να σου πω και κάτι; Ποια είμαι εγώ που θα το κρίνει; Δεν ξέρω, εγώ θέλω να υποστηρίξω έναν άνθρωπο που αυτή τη στιγμή είναι στη φωτιά».

Διαβάστε επίσης:

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Απειλεί με μηνύσεις την αδερφή της αν συνεχίσει τις προσβολές

Έρρικα Μπίγιου: «Παραλίγο να συνεργαστώ με τον Τζουντ Λο»

Ιωάννα Τούνη: Κατέθεσε μήνυση στον Μάκη Κατμετζόγλου για το revenge porn βίντεο – Τι λέει ο δικηγόρος της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 10:21