search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 23:54
MENU CLOSE

Βιασμός 24χρονης: Καταθέτει ξανά η Γεωργία – «Ελπίζω να βρω το δίκιο μου» (video)

21.01.2022 10:46
georgiabika_tmima

Στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου έφτασε το πρωί της Παρασκευής η 24χρονη Γεωργία Μπίκα, που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη.

«Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας. Η αγάπη που έχω λάβει είναι απίστευτη. Με έχει συγκινήσει πάρα πολύ. Ελπίζω να βρω το δίκιο μου», ανέφερε η 24χρονη προσερχόμενη στο Τμήμα Ασφαλείας.

Η 24χρονη αναμένεται να καταθέσει με αφορμή την φραστική επίθεση που κατήγγειλε ότι δέχτηκε από τον δικηγόρο Θεόφιλο Αλεξόπουλο που συνόδευε τον 27χρονο, ο οποίος είχε συλληφθεί για την υπόθεση και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Κατά την έξοδό της από το Τμήμα Ασφαλείας η 24χρονη έκανε νέες δηλώσεις λέγοντας: «Κάνω έκκληση σε όλες τις γυναίκες που ενδεχομένως έχουν ζήσει αντίστοιχα περιστατικά, να μιλήσουν, ώστε να σταματήσουμε τέτοιες καταστάσεις».

Νέα κατάθεση

Στη μία το μεσημέρι η 24χρονη αναμένεται να μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκειμένου να καταθέσει εκ νέου στις ανακριτικές αρχές.

Η 24χρονη θα έχει αυτή τη φορά δίπλα της ψυχολόγο, αφού η όλη διαδικασία αν και απαραίτητη για να ριχθεί άπλετο φως και να υπάρξει δικαιοσύνη στη δυσώδη αυτή υπόθεση, είναι ιδιαίτερα επώδυνη για τα θύματα βιασμού.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, εκτός από την 24χρονη, την πόρτα της ανακρίτριας είναι προγραμματισμένο να περάσουν τρία ακόμη άτομα από το περιβάλλον της. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη 17χρονη φίλη της, με την οποία πήγαν μαζί στο πάρτι στο ξενοδοχείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αλλά εκείνη έφυγε μαζί με μία άλλη γυναίκα, τον εργοδότη της κι έναν φίλο του. Ο εργοδότης της και ο φίλος του ήταν αυτοί που τη συνάντησαν πρώτοι το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά τον βιασμό της.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος της 24χρονης Αθανάσιος Ζιώγας, έχει στη διάθεσή του όλες τις συνομιλίες και τα μηνύματα της νεαρής γυναίκας και έχει σκοπό να τα παραδώσει στον εισαγγελέα προκειμένου να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση.

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη κλήθηκαν να δώσουν ανωμοτί κατάθεση ως ύποπτοι και τα τέσσερα άτομα που εμπλέκονται στη δυσώδη υπόθεση με έναν εκ τω κατηγορουμένων, τον 27χρονο Β.Λ να κάνει δήλωση αρνούμενος την καταγγελία περί βιασμού και ισχυριζόμενος ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της 24χρονης.

Η αστυνομία προχώρησε και σε έρευνες στα σπίτια των εμπλεκομένων στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη. Να σημειωθεί ότι στις αρχικές του καταθέσεις τα άτομα που έχουν κατονομαστεί ότι εμπλέκονται στον ομαδικό βιασμό, παρουσίασαν διαφορετικές εκδοχές και έπεσαν σε αντιφάσεις όσον αφορά στο τί συνέβη το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς και κυρίως όσον αφορά την κατάσταση της Γεωργίας.

Η υπόθεση έχει ακόμα πολλά και ανοιχτά ερωτήματα που σχετίζονται και με τον χρόνο κατά τον οποίο η Γεωργία εξετάστηκε από ιατροδικαστή ενώ εκκρεμούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται παράλληλη έρευνα σε Ελλάδα και Κύπρο για μεγάλο διεθνές κύκλωμα μαστροπείας, στα δίχτυα του οποίου έχουν πέσει πολλές κοπέλες.

Διαβάστε επίσης:

Σύγκρουση IX με φορτηγό στην Αθηνών-Κορίνθου – Κλειστά για ώρα και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (Video)

Χανιά: Απόπειρα αυτοκτονίας σε σουβλατζίδικο – Πάγωσαν πελάτες, υπάλληλοι και περαστικοί

ΑΣΟΕΕ: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον καθηγήτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03