search
ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:25
MENU CLOSE

Άλλαξαν τα κόζια…

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2213
20/01/2022
22.01.2022 10:13
mitsotakis_new

Μέχρι πρότινος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν τον ρωτούσαν για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, ήταν κατηγορηματικός. Το ξέκοβε χωρίς πολλά – πολλά. Δεν εμφανίστηκε όμως τόσο κατηγορηματικός στη συνέντευξη που έδωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου την περασμένη Πέμπτη – γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο, μια και δήλωσε ότι «πρόθεσή» του είναι η κυβέρνηση αυτή να εξαντλήσει την τετραετία.

Όπως βλέπετε, καλοί μας αναγνώστες, ο πρωθυπουργός μιλάει για «πρόθεση», και μάλιστα το επαναλαμβάνει και σε άλλο σημείο της συνέντευξης. «Δεν έχω κανέναν ενδοιασμό να σας πω ότι θέλουμε να εξαντλήσουμε την τετραετία» είπε και πρόσθεσε: «Έχω δεσμευτεί ότι θα εξαντλήσουμε την τετραετία, διότι είναι θεσμικά σωστό και επιβεβλημένο. Δεν έχω καμία πρόθεση να αλλάξω την άποψή μου».

Πάλι «πρόθεση», «θέλουμε» κ.λπ., κ.λπ. Παλαιότερα δήλωνε ξερά ότι «θα εξαντλήσουμε τη θητεία» που προβλέπει το σύνταγμα και το έκλεινε. Τώρα άλλαξαν τα κόζια…

Διαβάστε επίσης:

Όταν η νέα εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ «έπαιζε» στο Deal (video)

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν ήταν ο Μητσοτάκης» – Χτύπησε το τηλέφωνό κατά τη διάρκεια συνέντευξης (Video)

Γεωργιάδης υπέρ Κωνσταντοπούλου: «Κανείς δεν έχει αποδείξει δημόσια με τόση διαύγεια τη σκευωρία Novartis»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20.05.2024 18:25