search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 03:16
MENU CLOSE

Open: Όλα τα πρόσωπα που βρίσκονται σε συζητήσεις με τον σταθμό

25.01.2022 09:57
open_studio_new

Πολλά είναι τα πρόσωπα που έχουν βολιδοσκοπηθεί για να παρουσιάσουν εκπομπή στο Open, είτε από την φετινή σεζόν είτε από του χρόνου. 

Ένα από αυτά είναι η Κατερίνα Λάσπα, η οποία απέχει τηλεοπτικά, ωστόσο φαίνεται ότι είναι έτοιμη να επιστρέψει στην μικρή οθόνη. Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια βρίσκεται σύμφωνα με το tvnea σε συζητήσεις για να αναλάβει μία ψυχαγωγική εκπομπή τα σαββατοκύριακα.

Για το ίδιο project βέβαια έχει πέσει στο τραπέζι και το όνομα της Ντορέττας Παπαδημητρίου, αφού μετά το άδοξο τέλος του «Game of Chefs» η παρουσιάστρια έχει αποδεσμευτεί από τις υποχρεώσεις της στον ΑΝΤ1.

Την ίδια στιγμή, έχουν γίνει κάποιες επαφές τόσο με την Ιωάννα Μαλέσκου όσο και με την Κατερίνα Καραβάτου. Πρόκειται για δύο παρουσιάστριες που όπως όλα δείχνουν θα είναι «ελεύθερες» από το καλοκαίρι και μετά, αφού τόσο το «Love it» στον ΣΚΑΙ, όσο και το «Τι λες τώρα» στο MEGA δεν είχαν την αναμενόμενη επιτυχία και θα ρίξουν πρόωρα τίτλους τέλους.

Ακόμη βέβαια είναι νωρίς να μιλάμε για πιθανή μεταγραφή, αφού και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν και άλλα κανάλια που αναμένεται να μπουν στην κούρσα της διεκδίκησης.

Όσον αφορά το δίδυμο Λασκαράκη-Οικονομάκου, φαίνεται ότι τα σχέδια για ένα γυναικείο μαγκαζίνο στην μεσημεριανή ζώνη ναυάγησαν οριστικά.  

Διαβάστε επίσης:

Άρης Πορτοσάλτε: Σκληρή κριτική για τη διαχείριση της κακοκαιρίας – «Δραματικές ευθύνες»

Στρατηγικός επενδυτής στο pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη η «Star Επενδυτική»

Ανοίκεια επίθεση δικηγόρου στον Γιώργο Παπαδάκη – Τι απάντησε ο παρουσιαστής (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 00:06