search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:41
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 21-23/1/2022: «Σάντουιτς» επιλογών το ΠΣΚ

24.01.2022 19:48
tileorasi_new

Το τέλος της (κάθε) εβδομάδας έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από ότι τις καθημερινές. Παίζουν ρόλο και οι προτάσεις των καναλιών και πόσο ενδιαφέρεται μια αγορά (τηλεοπτική και διαφημιστική να ακολουθεί) να επενδύσει στις συγκεκριμένες ημέρες.

Την Παρασκευή τα πρωτεία διατήρησαν οι απολαυστικοί «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», το Σάββατο μοιάζει να είναι η «μεγάλη μέρα» για το «Survivor» και την Κυριακή ρεζερβέ έχει την πρώτη θέση η σειρά «Η γη της ελιάς».

Η είδηση του τριήμερου βεβαίως ήταν η επανεμφάνιση της ΕΡΤ1 στο Top 10. Συγκεκριμένα το πρώτο κανάλι της κρατικής ΕΡΤ εμφανίζεται στην όγδοη θέση, στο τηλεβαρόμετρο του Σαββάτου χάρη στο δεύτερο «πακέτο» επεισοδίων της σειράς «Αγάπη παράνομη» του Νίκου Κουτελιδάκη που βασίζεται στο ομότιτλο διήγημα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, σε σενάριο- διασκευή Ελένης Ζιώγα.

Σε ένα εξόχως ανταγωνιστικό περιβάλλον και σε χρονική περίοδο δύσκολη η σειρά ελληνικής μυθοπλασίας της κρατικής ΕΡΤ κατάφερε να συγκεντρώσει την προσοχή σχεδόν 600.000 τηλεθεατών, έχοντας απέναντι της το ίδιο πάνω κάτω διάστημα το ριάλιτι «Survivor»,  τη μουσική «Αυλή των χρωμάτων» (ΕΡΤ2),το «Σπίτι με το Mega»και σετ ταινιών από τα  Star, Alpha και Open.

Στα αξιοσημείωτα του τριημέρου η εμφάνιση της θρυλικής κωμικής σειράς «Οι απαράδεκτοι» τα επεισόδια της οποίας προβάλλονται τεχνικά αναβαθμισμένα από το Mega και το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής ήταν τρίτο στις προτιμήσεις των τηλεθεατών.

Στη δέκατη θέση του τηλεβαρόμετρου της ημέρας πλασαρίστηκε και το μουσικό «VINYΛΙΟ» που είδαν 617.000 τηλεθεατές.

Την Κυριακή στα αξιοσημείωτα, η εμφάνιση στην ένατη θέση του Top 10 της ημέρας, της πρωινής εκπομπής «Σαββατοκύριακο με το Νίκο Μάνεση» (Alpha).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 23:34