search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:43
MENU CLOSE

Ευάγγελος Αντώναρος: Λάβρος κατά της κυβέρνησης για την διαχείριση της κακοκαιρίας- Ζητά εκλογές

26.01.2022 15:34
antonaros_new

«Κάθε μέρα που περνάει με αυτή την κυβέρνηση, η χώρα δεν μπορεί να πάει μπροστά. Πρέπει να πάμε σε εκλογές για να ξεκαθαρίσει το πολιτικό τοπίο» δήλωσε ο δημοσιογράφος, πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος μιλώντας στο Κόκκινο και τον Νίκο Ξυδάκη.

«Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του. Οφείλει να καταλάβει ότι έφταιξε και να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, προκειμένου να κρίνουν οι Έλληνες πολίτες ποιοι θέλουν να τους κυβερνήσουν από δω και πέρα» τόνισε ο κ. Αντώναρος.

Η κακοκαιρία Ελπίς έχει αφήσει τον κ. Αντώναρο για τρίτη ημέρα χωρίς ρεύμα στο Νέο Ψυχικό όπου κατοικεί. 

«Κάνουμε συνεχή τηλεφωνήματα στον ΔΕΔΔΗΕ όπου η απάντηση που μας δίνεται είναι ότι έχει αποκατασταθεί το δίκτυο σε ποσοστό 90%. Με τον τρόπο αυτό, κάνουν τους πολίτες να πιστεύουν ότι ανήκουν στο άτυχο 10% που ακόμα δεν έχουν διορθωθεί τα προβλήματα ηλεκτροδότησης. Όμως υπάρχουν πολλές περιοχές που εξακολουθούν να μην έχουν ρεύμα και οι όποιες προσπάθειες επικοινωνίας με τον ΔΕΔΔΗΕ απέβησαν άκαρπες καθώς δεν απαντά κανείς. 

Στον ΔΕΔΔΗΕ έχουν τοποθετηθεί golden boys που λέγονται Μπακατσέλος και Μάνος, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, οι οποίοι θα πάρουν και μπόνους για τη δουλειά που κάνουν. Καλώ όλους τους πολίτες να απευθύνονται σε αυτούς τους κυρίους. Έρχονται μαζικές αγωγές κατά όλων αυτών που διαχειρίζονται το σύστημα και έχουν το θράσος να μην μπορούν να αποκαταστήσουν βασικές λειτουργίες τις οποίες βάσει του Συντάγματος έχει υποχρέωση να εξασφαλίζει το κράτος» ξεκαθαρίζει ο κ. Αντώναρος.

Και συνεχίζει: «Το κράτος έχει συνταγματική υποχρέωση να παρέχει συγκεκριμένες υπηρεσίες στον πολίτη,  για ασφάλεια, μόρφωση και εκπαίδευση. Αν κάποιες από αυτές τις υπηρεσίες τις παραχωρήσει προσωρινά ή μόνιμα σε ιδιώτες, το κράτος παραμένει να έχει την βασική αρμοδιότητα και ευθύνη απέναντι στον πολίτη. 

Μην προσπαθούν λοιπόν να μας πουν ότι επειδή παραιτήθηκε από ευθιξία ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που διαχειρίζεται την Αττική Οδό, ότι όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί. Ούτε να νομίζουν επειδή με καινούργιες συμβάσεις παραχώρησης θα δοθεί αποζημίωση 2.000 ευρώ στα αυτοκίνητα κι όχι σε αυτούς που ήτανε μέσα στα αυτοκίνητα, ότι λύνεται το θέμα. Οι αγωγές πρέπει να υπάρξουν εναντίον των εταιρειών που διαχειρίζονται ότι διαχειρίζονται αλλά και κατά της κεντρικής κυβέρνησης που έχει την συνταγματική ευθύνη» επισημαίνει ο πρώηνβουλευτής.

Μάλιστα, ο κ. Αντώναρος δεν περιορίζει την κριτική του στο θέμα της κακής διαχείρισης της χιονοθύελλας που έπληξε την Αττική αλλά προχωρά ένα βήμα παραπέρα ζητώντας εκλογές.

«Έχουμε αλλεπάλληλα δείγματα αναξιοπιστίας, τα οποία προστίθενται και δημιουργούν μεγάλη ανασφάλεια στον πολίτη ενώ μειώνουν την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχει ο πολίτης στην κεντρική κυβέρνηση. 

Οι Έλληνες πολίτες πρέπει να καταλάβουν μετά από δυόμισι χρόνια που τους κυβέρνησε η στενή επιτελική ομάδα του Μαξίμου, τι σημαίνει αυτή η κυβέρνηση και να κρίνουν αν θέλουν να κυβερνώνται από αυτούς ή από κάποιους άλλους» κατέληξε ο κ. Αντώναρος.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης για κακοκαιρία: Συγγνώμη από τους πολίτες, επίθεση στην Αττική Οδό, παραδοχή αστοχιών (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Αν παραιτηθούν όσοι ευθύνονται, ο Μητσοτάκης θα μείνει χωρίς υπουργικό

Κακοκαιρία Ελπίδα: Επίθεση σε Πατούλη από την Ομάδα Αλήθειας της ΝΔ (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 09:43