search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:15
MENU CLOSE

ΔΕΔΔΗΕ: Πού καταγράφονται προβλήματα στην ηλεκτροδότηση – Νέα ενημέρωση

25.01.2022 19:00
revma-new

Παραμένουν τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση στην Αττική, ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ υπογραμμίζει ότι έχει ήδη αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση στο 80% των περιοχών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα λόγω βλαβών ενώ συνεχίζονται οι εργασίες για την αποκατάσταση του δικτύου.

Ειδικότερα: Σε ό,τι αφορά στην Αττική, επιδιορθώνονται οι βλάβες σε 15 γραμμές. Στις περιοχές Αγία Παρασκευή, Παπάγος, Χολαργός, Μαρούσι και Χαλάνδρι υπάρχουν μεμονωμένα προβλήματα ηλεκτροδότησης σε επίπεδο γειτονιάς.

Όπως και νωρίτερα, πιο εκτεταμένα προβλήματα εντοπίζονται στην Ανατολική Αττική και συγκεκριμένα στις περιοχές Νέα Μάκρη, Πικέρμι, Γραμματικό, Καλέντζι, Βουτσά, Λαύριο, Κάτω Σούλι, Μαραθώνας, Καλύβια και Κερατέα, όπου εκεί η αποκατάσταση είναι δυσκολότερη λόγω της δύσκολης πρόσβασης στα σημεία όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Όσον αφορά στα νησιά, όλες οι βλάβες έχουν αποκατασταθεί πλην ορισμένων χωριών στην περιοχή των Χανίων. Αντίστοιχα, αποκαταστάθηκε το σύνολο των βλαβών στην Εύβοια και έως σήμερα το βράδυ αναμένεται η ηλεκτροδότηση των οικισμών της Αταλάντης.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Ελπίς: Ποιοι δρόμοι παραμένουν κλειστοί, πού χρειάζονται αλυσίδες – Πώς κινούνται τα ΜΜΜ

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: 1.000 ευρώ αποζημίωση ανά επιβάτη από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Έξαλλος ο Περρής με τον Πατούλη: «Θα έπρεπε να βάλετε την ουρά στα σκέλια και να ζητήσετε συγγνώμη»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 14:14