search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:50
MENU CLOSE

Έξαλλος ο Περρής με τον Πατούλη: «Θα έπρεπε να βάλετε την ουρά στα σκέλια και να ζητήσετε συγγνώμη»

25.01.2022 13:55
PATOULIS_PERRIS

Την οργή του πάνελ του ΑΝΤ1 προκάλεσε όσα είπε ο Γιώργος Πατούλης που βγήκε σε ζωντανή σύνδεση για να μιλήσει για τα προβλήματα από την κακοκαιρία Ελπίδα.

Στο πάνελ ήταν και ο Βαγγέλης Περρής που έμεινε εγκλωβισμένος χθες βράδυ πολλές ώρες στην Αττική Οδό όπως και χιλιάδες άλλοι οδηγοί και δεν μπορούσε να κρύψει την οργή του.

«Ευχαριστούμε κύριε Πατούλη, να είστε καλά. Πολύ ωραία περάσαμε χθες και πολύ κουράγιο πήραμε από αυτά που μας είπατε», είπε αρχικά ειρωνικά ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι αλήθεια ότι σε κάθε περίπτωση για την κατάσταση χθες έπεσα μέσα οι μετεωρολόγοι. Εμείς πιστέψαμε σε αυτούς και γι’ αυτό ακριβώς κλείσαμε και τα σχολεία», είπε ο Γιώργος Πατούλης και το πάνελ… εξερράγη.

Ο Βαγγέλης Περρής έβαλε τα γέλια και ο Γιώργος Λιάγκας αναρωτήθηκε: «Κύριε Πατούλη, τι είναι αυτά που λέτε;».

Ο Βαγγέλης Περρής σε πολύ υψηλούς τόνους απευθυνόμενος στον Περιφερειάρχη είπε: «Δεν μπορεί να είσαι εγκλωβισμένος και να ακούς τον κύριο Πατούλη να σου λέει αυτά τα πράγματα, τα οποία λέτε και τώρα. Είμαστε άνθρωποι που υποφέραμε, είχαμε πυρετό, δεν είχαμε τρόπο να αντιμετωπίσουμε αυτό που μας συνέβαινε και βγαίνατε και μιλούσατε για να πάρετε ψήφους. Δεν καταλάβατε τίποτα. Τίποτα, κύριε Πατούλη. Δεν πήρατε χαμπάρι τίποτα. Τίποτα, μηδέν! Μιλάω εκ μέρους όλων όσων υπέφεραν χθες και άκουγαν εσάς να κάνετε φθηνή πολιτική. Αυτό συνέβη χθες, κύριε Πατούλη».

Ο Γιώργος Πατούλης είπε στη συνέχεια: «Δεν κατάλαβα το ερώτημα γιατί μετά το διάγγελμα που άκουσα πρέπει να ακούσω τι θέλετε να με ρωτήσετε».

Τα περί… διαγγέλματος εξόργισαν ακόμη περισσότερο τον Βαγγέλη Περρή ο οποίος απάντησε: «Ειρωνεύεστε κιόλας! Θα έπρεπε να έχετε βάλει την ουρά στα σκέλια και να βγείτε να πείτε «συγγνώμη, δεν θα με ξαναδείτε, άντε γεια», αυτό θα έπρεπε να κάνετε τώρα».

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία «Ελπίς» – TikTok: Viral βίντεο για όσους παραγγέλνουν delivery

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Προβλήματα και στους δρόμους του Κέντρου – Απών ο δήμος Αθηναίων (Photos)

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Διανομείς κινδύνευσαν για να βοηθήσουν τους συνανθρώπους τους (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 07:48