ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:40
MENU CLOSE

«Τρωικός πόλεμος» στη Βουλή: Άδωνις – «Ωραία Ελένη ο Ανδρουλάκης»- «Στο τέλος η Τροία έπεσε» απάντησε ο Κωνσταντινόπουλος

03.02.2022 18:19

«Ομηρική» η σύγκρουση στη Βουλή την Πέμπτη μεταξύ κυβέρνησης και ΚΙΝΑΛ με αφορμή την συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης στη Βουλή του Κινήματος Αλλαγής για τον πληθωρισμό και την ακρίβεια.

Στον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος έψεξε τον κ. Ανδρουλάκη ότι δεν παίρνει ξεκάθαρες θέσεις και ακολουθεί τακτική «Ωραίας Ελένης», απάντησε ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο βουλευτής Αρκαδίας επισήμανε στον υπουργό Ανάπτυξης ότι «στο τέλος η Τροία έπεσε. Να το θυμάστε αυτό. Πέρασαν δύσκολα, όπως περάσαμε εμείς, είχαμε απώλειες, αλλά στο τέλος, η Τροία έπεσε».

Με βάση τα στοιχεία που δίνει η Κομισιόν για την ακρίβεια και τα οποία είναι διαφορετικά από αυτά της κυβέρνησης, ο κ.Κωνσταντινούπολος πρόσθεσε με νόημα: «τα στοιχεία είναι συγκεκριμένα. Δεν μπορεί να διαβάζουμε διαφορετικά. Ωραία η ‘‘ωραία Ελένη’’, αλλά στο τέλος της ημέρας μπορεί να μην ξέραμε τότε, γιατί δεν είχαμε διαδίκτυο, αν ήταν ξανθιά ή μελαχρινή, αλλά οι αριθμοί είναι αριθμοί».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης είχε σημειώσει «στην πολιτική είναι καλή συνταγή το να μη μιλάει κανείς, αλλά για λίγο. Ο Ανδρουλάκης ακολουθεί συνταγή Ωραίας Ελένης. Ο Όμηρος στην Ιλιάδα δεν έχει περιγραφή της Ωραίας Ελένης. Ο καθένας στην Ιλιάδα ονειρεύεται όπως θέλει την Ωραία Ελένη»!

Οι αναφορές του κ. Γεωργιάδη είχαν προκαλέσει την αντίδραση της γραμματέως της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Ευαγγελίας Λιακούλη, η οποία σημείωσε: «ο κ. Ανδρουλάκης δεν είναι Ωραία Ελένη αλλά κραταιός Νικόλας. Χωνέψτε το. Αυτός είναι ο Πρόεδρός μας. Καταλαβαίνω όσα λέτε αλλά δείχνουν τη φουρτούνα σας».

Διαβάστε επίσης:

Επίσκεψη Μητσοτάκη στη Viva Wallet: Ψήφος εμπιστοσύνης στην εταιρεία και τη χώρα η επένδυση της JP Morgan

Χρήστος Σαρτζετάκης: Τριήμερο πένθος για τον θάνατό του – Δημοσία δαπάνη και με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία του

Συναυλία-Αφιέρωμα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Διονύσιο Σολωμό και τον Γιάννη Μαρκόπουλο

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 01:28
Exit mobile version