search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 11:30
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: «Η γιαγιά Ρηνιώ θα πεθάνει από το μαράζι της» (Video)

04.02.2022 10:19
sasmos-giagia-new

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στον Σασμό, τη σειρά του Alpha που το τηλεοπτικό κοινό αγάπησε από την πρώτη στιγμή.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day, η Όλγα Δαμάνη ή αλλιώς η «γιαγιά Ρηνιώ» αποκάλυψε το «φυλαχτό» που κρατάει από τον Πετρή μετά τον θάνατό του και την επερχόμενη αυλαία στον ρόλο της.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός επισημαίνει ότι «μετά τον θάνατο του Πετρή έρχονται πάρα πολλές μεγάλες αλλαγές στην οικογένεια και στη ζωή των Βρουλάκηδων. Η Μαρίνα και η Αργυρώ θα μετακομίσουν από την Κρήτη, ξεσπιτώνονται και αφήνουν τον τόπο τους. Η γιαγιά θα μείνει μόνη με το σκυλί, θα πηγαίνει στα μνήματα και θα έχει τον εγγονό της, ενδεχομένως, τον Άγγελο».

Όσο για τον δικό της ρόλο, τονίζει ότι το τέλος είναι αναπόφευκτο, όπως άλλωστε, και στο βιβλίο.

«Η γιαγιά θα πεθάνει… και στο βιβλίο φεύγει. Υποθέτω από το μαράζι της γιατί μετά από τόσους θανάτους και τόσο πόνο που έχει βιώσει και την ηλικία την οποία κουβαλάει. Είναι μοιραίο να πεθάνει η γιαγιά. Δεν ξέρω πόσο θα τραβήξει η ιστορία, πώς θα εξελιχθεί. Στο βιβλίο τουλάχιστον η γιαγιά πεθαίνει λίγο πριν το τέλος» τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

Star: Αλλάζει η πρωινή ζώνη από τη νέα σεζόν – Η νέα εκπομπή που ετοιμάζεται

Βαγγέλης Περρής για Θέμο Αναστασιάδη: «Ήξερα ότι θα φύγει – Με “βόλεψε”συναισθηματικά που δεν ήμουν εκεί» (Videos)

Τη συνέχεια στο «Κόκκινο ποτάμι» συζητούν στο Open με το Μανούσο Μανουσάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 11:25