search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:14
MENU CLOSE

Star: Αλλάζει η πρωινή ζώνη από τη νέα σεζόν – Η νέα εκπομπή που ετοιμάζεται

04.02.2022 09:42
tileorasi_fota_new

Η φετινή σεζόν είναι αρκετά δύσκολη για το Star καθώς τα ποσοστά τηλεθέασης δεν είναι αυτά που θα ήθελε τόσο στην prime time όσο και στην πρωινή ζώνη.

Για την πρωινή ζώνη μάλιστα σχεδιάζονται ριζικές αλλαγές από την νέα σεζόν. Σύμφωνα με το tvnea, ένα σενάριο που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες είναι η ενεργοποίηση της πολύ πρωινής ζώνης με ένα infotainment μαγκαζίνο.

Σε αντίθεση βέβαια με το «Mega Καλημέρα» και το «Happy Day» που βρίσκονται στον αέρα εκείνη την ώρα, η νέα εκπομπή θα έχει μεγαλύτερες δόσεις ενημέρωσης, ενώ την επιμέλεια θα έχει η διευθύντρια ειδήσεων του σταθμού Μάρα Ζαχαρέα.

Με αυτόν τον τρόπο οι ιθύνοντες θεωρούν ότι θα εξασφαλίσουν ένα υψηλότερο lead in για την νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή που θα ακολουθεί, ενισχύοντας παράλληλα τον ενημερωτικό τομέα που τον τελευταίο καιρό σημειώνει ανοδική τροχιά στους πίνακες τηλεθέασης.

Διαβάστε επίσης:

Βαγγέλης Περρής για Θέμο Αναστασιάδη: «Ήξερα ότι θα φύγει – Με “βόλεψε”συναισθηματικά που δεν ήμουν εκεί» (Videos)

Τη συνέχεια στο «Κόκκινο ποτάμι» συζητούν στο Open με το Μανούσο Μανουσάκη

Πρετεντέρης κατά ΚΙΝΑΛ για τον Πολάκη και τις… «ίσες αποστάσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 12:13