search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:31
MENU CLOSE

Βαγγέλης Περρής για Θέμο Αναστασιάδη: «Ήξερα ότι θα φύγει – Με “βόλεψε”συναισθηματικά που δεν ήμουν εκεί» (Videos)

04.02.2022 09:16
perris-themos-anastasiadis-new

Για τον Θέμο Αναστασιάδη, τη συνεργασία τους αλλά και τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή όταν οι δυο τους είχαν απομακρυνθεί μίλησε ο Βαγγέλης Περρής.

Μιλώντας «Ανοιχτά» στην Αννίτα Πάνια, ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, αποκαλύπτοντας ότι ο ίδιος γνώριζε ότι το τέλος πλησίαζε.

«Δεν ήμασταν την τελευταία σεζόν μαζί (στο Όλα). Δεν το έχω πολυσκεφτεί αλλά μάλλον με «βόλεψε» αυτή η απόσταση. Ναι, ήξερα ότι θα φύγει. Έρχονταν τα νέα, τα οποία ήταν κάθε φορά πιο ανησυχητικά αλλά ξέρεις δεν τα παίρνεις πολύ υπ’ όψιν, για αυτό λέω ότι με βόλευε.

Έλεγα εντάξει είναι μια υπερβολή, θα τελειώσει κι αυτό. Είχαν περάσει κι άλλα διάφορα που είχαν συμβεί και τελείωσαν κι ήταν ψευδαίσθηση ηθελημένη.

Πολλές φορές σκέφτομαι α αυτό θα ήταν βούτυρο στο ψωμί του και θα είχε να πει κάτι. Δεν ήταν μόνο ότι γελούσαμε με τον Θέμο αλλά είχε κι ενδιαφέρουσα πένα» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναφερόμενος στη Ρούλα Κορομηλά και τη μακρά συνεργασία τους τόσο στον Πρωινό Καφέ όσο και στα βραδινά σόου, ο Βαγγέλης Περρής έκανε λόγο για μια εκπληκτική παρουσιάστρια με πολλές ιδέες και ανεξάντλητη δημιουργικότητα.

Τέλος, ο Βαγγέλης Περρής μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στο Πρωινό. Αν και ο ρόλος του στην εκπομπή είναι περιορισμένος, είναι αυτό που αντέχει, τονίζει, ενώ παραδέχεται ότι όντως υπάρχουν αρκετές φορές κάποιες συγκρούσεις με τον Γιώργο Λιάγκα, καθώς συχνά διαφωνούν σε διάφορα θέματα.

Με τη Φαίη Σκορδά έχει πιο καλές σχέσεις, επισημαίνει, καθώς τη γνωρίζει από παλιά, ενώ υπογραμμίζει ότι τον Γιώργο Λιάγκα τώρα τον γνωρίζει από κοντά και η γνώμη του είναι ότι πρόκειται για μια προσωπικότητα πολύ πιο ενδιαφέρουσα από αυτό που πίστευε για εκείνον όταν τον έβλεπε μόνο από την τηλεόραση.

Διαβάστε επίσης:

Τη συνέχεια στο «Κόκκινο ποτάμι» συζητούν στο Open με το Μανούσο Μανουσάκη

«Άγριες Μέλισσες» – Spoiler: O Κωνσταντής μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και δίνει μάχη για τη ζωή του

H avant premiere της νέας περιπέτειας «Ο όρκος» στο ΕΡΤflix, σήμερα έως τα μεσάνυχτα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 07:30