search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:34
MENU CLOSE

Συγκλονίζει ο θείος του Άλκη: «Εγώ τον αναγνώρισα στο νεκροτομείο»

04.02.2022 19:43
alkis_new

Συγκλόνισε ο θείος του 19χρονου Άλκη, ο οποίος δολοφονήθηκε από οπαδούς στη Θεσσαλονίκη, καθώς περιέγραψε τη στιγμή που η οικογένεια έμαθε την τραγική είδηση.

«Προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι και κυρίως οι γονείς του… Τον Άλκη δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Δεν θα τον βγάλουμε από την καρδιά μας. Θα είναι πάντα μέσα μας και θα ζούμε με αυτό το βάρος», είπε ο θείος του Άλκη στην εκπομπή «Live news» με τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Πίσω του, ο Άλκης άφησε την αδερφή του, η οποία είναι εκείνη που κρατάει όρθιο τον πατέρα τους. Όπως είπε ο θείος του 19χρονου, ο πατέρας του Άλκη δεν την αφήνει να φύγει, την σφίγγει συνεχώς στην αγκαλιά του, λες και φοβάται πως θα τη χάσει κι εκείνη.

«Δεν ήταν σε κάποιο σωματείο. Πηγαίναμε εδώ σε μία καφετέρια και βλέπαμε τους αγώνες του Άρη. Τους ακούγαμε που βρίζανε και λέγαμε «γιατί κάνουν έτσι;». Έτσι πρέπει να βλέπουμε έναν αγώνα ποδοσφαίρου; Εκείνο που θέλω να πω είναι, για να περάσουμε ένα μήνυμα στην κοινωνία, ότι η βία αυτή πρέπει να σταματήσει. Κάπου, κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτή βία. Θα χαθούνε κι άλλες ζωές. Αυτοί που υποδαυλίζουν αυτά τα πράγματα, θα έρθει και στην πόρτα τους το κακό, αλλά θα είναι αργά…», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης

Παρέμβαση Αρείου Πάγου για την αθλητική βία – Έρευνα και για εγκληματική οργάνωση

Νίκαια: Στήθηκε το μπλόκο των αγροτών μετά την υποχώρηση των ΜΑΤ – Έρχονται και άλλες κινητοποιήσεις (Photos)

Ανάρτηση Κώστα Μπακογιάννη για τον καρκίνο: «Η μάνα μας είναι ένας απίστευτα δυνατός άνθρωπος»- Το μήνυμα της Ντόρας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 16:33