search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 06:44
MENU CLOSE

Μιχάλης Κατρίνης μετά την παραίτηση Λιβανού: Κυνισμός και ψηφοθηρία στις στάχτες και στο χιόνι

07.02.2022 20:30
KATRINIS_NEW

Ο Μιχάλης Κατρίνης, επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του Κινήματος Αλλαγής και βουλευτής Ηλείας, δήλωσε μετά την παραίτηση Λιβανού για τις απαράδεκτες αναφορές σε σύσκεψη με τον Πέτρο Δούκα ότι «ο πρωθυπουργός αναγκάστηκε να αποπέμψει τον κ. Λιβανό από την κυβέρνηση για την ωμή παραδοχή της ”πολιτικής εποποιίας” της κυβέρνησης Καραμανλή, να γυρίσει το αποτέλεσμα των εκλογών του 2007, μοιράζοντας τριχίλιαρα με κάθε τρόπο, όπως παραδέχτηκε ο τότε υφυπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης της ΝΔ».

Επίσης, ανέφερε πως συνιστούν κυνισμό και ψηφοθηρία στις στάχτες αλλά και στο χιόνι, που ήταν και παραμένουν τα κύρια χαρακτηριστικά της νεοσυντηρητικής αντίληψης για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών.

Σύμφωνα με τον κ. Κατρίνη αποτελούν την πρώτη ύλη για να αποφεύγουν κάποιοι να αποδίδουν ή να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

«Συνέβη το 2007 με τις φωτιές στην Ηλεία, συνέβη και στις πυρκαγιές του καλοκαιριού, συνέβη και στην πρόσφατη κακοκαιρία», σημείωσε.

Διαβάστε επίσης:

Την αποπομπή και του Γιώργου Γεωργαντά ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Τι δείχνει το βίντεο που επικαλείται

Νέα Δημοκρατία: Διέγραψε τον Πέτρο Δούκα μετά τον σάλο που προκλήθηκε από τις δηλώσεις του

Αραχωβίτης μετά την παραίτηση Λιβανού: «Η αλαζονεία, ο κυνισμός και η αναλγησία έχουν όρια!»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15