search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:00
MENU CLOSE

Γιώργος Γεωργαντάς: Την αποπομπή του νέου υπουργού ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ – Το βίντεο με τη ρουσφετολογική ομιλία που τον εκθέτει

07.02.2022 20:22
georgantas98-new

Να αποπέμψει και τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά ζητά από τον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του.

Συγκεκριμένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης παρουσίασε βίντεο από εκδήλωση στο οποίο ο κ. Γεωργαντάς καλεί τις τοπικές οργανώσεις της ΝΔ να υπενθυμίσουν σε πρώην ψηφοφόρους της ΝΔ ότι είχαν οφέλη από τις κυβερνήσεις τους, είτε με διορισμούς, είτε με συμβάσεις.

Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από το βίντεο που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ, σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ. το 2012 ο κ. Γεωργαντάς έλεγε:

«…καθοριστικός θα είναι ο ρόλος της τοπικής αυτοδιοίκησης στην πίεση ή στην υπενθύμιση σε ανθρώπους που ωφελήθηκαν από την ΝΔ, σε ανθρώπους που βόλεψαν επί ΝΔ, σε ανθρώπους που πήραν συμβάσεις από τη ΝΔ, εννοώ συμβάσεις έργου, συμβάσεις ορισμένου χρόνου, άλλοι που πήγανε στα στέιτζ…».

Και ο νέος υπουργός αγροτικής Ανάπτυξης συνεχίζει: «σε αυτούς να τους θυμίσουμε ότι πρέπει να προσφέρουν κάποια υπηρεσία, πρέπει να πάνε εκλογικοί αντιπρόσωποι, πρέπει να φέρουν την μάνα τους και τον πατέρα τους να ψηφίσει. Ξέρουμε όλοι ποιοι είναι αυτοί, αυτοί που τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ ωφελήθηκαν από τη ΝΔ, σε αυτούς μπορούμε να υπενθυμίσουμε λίγο πιο φωναχτά ότι έχουν υποχρέωση να πάνε να ψηφίσουν».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Γεωργαντάς θα πάρει τη θέση του Σπήλιου Λιβανού, που αποπέμφθηκε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε και τον δείχνει να μην αντιδρά σε δηλώσεις του δημάρχου Σπάρτης σχετικά με το πώς κέρδισε τις εκλογές του 2007 η Νέα Δημοκρατία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τον κ. Γεωργαντά

«Δεν πέρασαν λίγα λεπτά από την παραίτηση του κ. Λιβανού κι ένα νέο κρεσέντο ρουσφετολογίας και παλαιοκομματισμού είδε το φως της δημοσιότητας αυτή τη φορά από τον αντικαταστάτη του τον κ. Γεωργαντά.

Σε κομματική εκδήλωση της Ν.Δ. φαίνεται να λέει ότι οι τοπικές οργανώσεις πρέπει να υπενθυμίσουν πριν από τις εκλογές σε πρώην ψηφοφόρους της Ν.Δ. το γεγονός ότι ωφελήθηκαν από τις κυβερνήσεις της είτε με διορισμούς είτε με συμβάσεις.

Για να δούμε αν ο κατά τα άλλα εύθικτος κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει και τον νέο του υπουργό.

Λίγο δύσκολο βέβαια γιατί αν ήταν έτσι θα έπρεπε να πάνε όλοι μαζί στα σπίτια τους».

Διαβάστε επίσης:

Αραχωβίτης μετά την παραίτηση Λιβανού: «Η αλαζονεία, ο κυνισμός και η αναλγησία έχουν όρια!»

Παραίτηση Λιβανού: Μήνυμα μηδενικής ανοχής προς όλες τις κατευθύνσεις από τον Μητσοτάκη

Νέος υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και τροφίμων ο Γιώργος Γεωργαντάς – Το παρασκήνιο της παραίτησης Λιβανού

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 12:00