search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:44
MENU CLOSE

Κατερίνα Διδασκάλου για Άγριες Μέλισσες: Τα πράγματα πρέπει να τελειώνουν στο απόγειό τους (Video)

09.02.2022 13:06
katerina-didaskaloy-new

Για τη συμμετοχή της στις Άγριες Μέλισσες αλλά και την παράσταση «Η πόρνη από πάνω» που συμπλήρωσε 10 χρόνια μίλησε η Κατερίνα Διδασκάλου.

Αναφερόμενη στη σειρά του ΑΝΤ1, η ηθοποιός τόνισε ότι κατά τη γνώμη της πρέπει να σταματήσει τώρα, που βρίσκεται στο απόγειό της.

Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι οι Άγριες Μέλισσες μονοπωλούσαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού για 2 συνεχόμενες σεζόν, φέτος, η προσθήκη και άλλων σειρών όπως ο Σασμός και Η γη της Ελιάς μοίρασε την τηλεθέαση με τις Άγριες Μέλισσες να χάνουν την πρωτιά.

«Συμπληρώσαμε δέκα χρόνια με την παράσταση «Η πόρνη από πάνω». Ο ρόλος της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες είναι ένας τραγικός χαρακτήρας με κοινωνικά κλισέ και δυναμικότητα. Πιστεύω ότι τα πράγματα πρέπει να τελειώνουν στο απόγειό τους και οι Μέλισσες είναι στο απόγειό τους τώρα.

Στο “Έτερος Εγώ” να περιμένετε 8 υπέροχα επεισόδια. Ο Τσαφούλιας και ο Χαρίτος είναι σκηνοθέτες σαν προσευχή για έναν ηθοποιό. Ανάλογα με τις προτάσεις που θα έχω, σκέφτομαι να κάνω ένα καινούργιο θεατρικό και έχω μια ξένη ταινία που ξεκινάει», είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Ο τραυματισμός που ανατρέπει τα δεδομένα (Video)

Σασμός – Spoiler: Σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού – Καρτέρι θανάτου στο βουνό

ΕΣΡ: Πρόστιμο 180.000 ευρώ στον Alpha για το «The bachelor»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42