search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:52
MENU CLOSE

Σασμός – Spoiler: Σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού – Καρτέρι θανάτου στο βουνό

09.02.2022 11:11
mathios-sasmos-new

Οι συνταρακτικές εξελίξεις στον Σασμό του Alpha δε σταματούν, καθώς μετά τη δολοφονία του Πετρή, οι Βρουλάκηδες έχουν ορκιστεί να εκδικηθούν…

Σύμφωνα με το MYtv, στήνουν στον Μαθιό καρτέρι θανάτου στο βουνό. Η Καλλιόπη τρέμοντας στην ιδέα πως θα χάσει τον πρωτότοκο γιο της, ζητά για πρώτη φορά τη βοήθεια της Βασιλικής.

Το κακό δεν έχει τελειώσει ακόμα

Τα ξαδέλφια της Μαρίνας είναι αποφασισμένα να κάνουν τους Σταματάκηδες να πληρώσουν και δε σκοπεύουν να φύγουν από το χωριό αν δεν τα καταφέρουν.

Από τη μια, ένα σχέδιο εξόντωσης του Μαθιού βρίσκεται στα σκαριά και από την άλλη, ο Αστέρης πνίγεται από τις ενοχές στη φυλακή.

Και σε αυτή τη σκηνή, μάλιστα, οι τηλεθεατές θα δουν για πρώτη φορά τι πραγματικά συνέβη μεταξύ εκείνου και του Πετρή τη μοιραία μέρα.

Καρτέρι θανάτου

Ένα πρωί η Καλλιόπη ξυπνά με πολύ κακό προαίσθημα, καθώς νιώθει πως τα παιδιά της κινδυνεύουν. Όσο και αν ζητά από τον Μαθιό να είναι προσεκτικός, εκείνος πιστεύει πως δεν μπορεί κανείς να τον ακουμπήσει και ανεβαίνει στο βουνό. Ωστόσο, τα ξαδέλφια των Βρουλάκηδων τον ακολουθούν αθόρυβα και του στήνουν καρτέρι θανάτου.

Η ζωή του Μαθιού κρέμεται από μία κλωστή, καθώς, ανυπεράσπιστος, βρίσκεται αντιμέτωπος με τα όπλα των Βρουλάκηδων που τον σημαδεύουν.

Τα πράγματα, ωστόσο, θα πάρουν μια αναπάντεχη τροπή και ο Μαθιός κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή θα σωθεί, χωρίς κανένα τραύμα αυτή τη φορά.

Συνειδητοποιεί, όμως, για πρώτη φορά, τον κίνδυνο που ελλοχεύει, έτσι αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να τους αποδείξει πως εκείνος είναι ο κυρίαρχος.

Διαβάστε επίσης:

ΕΣΡ: Πρόστιμο 180.000 ευρώ στον Alpha για το «The bachelor»

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ετοιμάζει κυριακάτικη εφημερίδα

Mega: Νέα μέρα για την εκπομπή «Mega Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:50