search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 02:46
MENU CLOSE

Ξέσπασμα από τους γονείς της Τοπαλούδη για τη διακοπή της δίκης – «Θέλουν να μας εξαντλήσουν» (Video)

15.02.2022 15:56
topaloudi-new

Την ψυχολογική τους φόρτιση η οποία επιβαρύνεται από τις αλλεπάλληλες διακοπές της δίκης για τη δολοφονία της κόρης τους Ελένης Τοπαλούδη εξέφρασαν οι γονείς της άτυχης κοπέλας, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Συνδέσεις».

Ο Γιάννης και η Κυριακή Τοπαλούδη μίλησαν με πόνο ψυχής, για όλα όσα τους πληγώνουν στον αγώνα για να βρει δικαίωση η ψυχή της κόρης τους που έπεσε θύμα γυναικοκτονίας.

«Δυστυχώς διακόπηκε η δίκη γιατί ο δικηγόρος του ενός από τους δύο (καταδικασθέντες) ορίστηκε μόλις την Παρασκευή και δεν μας ενημέρωσε. Αυτοί που είχαν δύο χρόνια τη δυνατότητα να ορίσουν δικηγόρο για να τους εκπροσωπήσει στο Εφετείο, γιατί δεν το έκαναν; Τόσοι μήνες τώρα δεν ήταν αρκετοί να ορισθεί δικηγόρος και να ενημερωθεί; Εξοργιστήκαμε γιατί το έκαναν την τελευταία ημέρα», δήλωσε ο κ. Τοπαλούδης.

Ο ίδιος εξέφρασε την οδύνη και την αγανάκτησή του για την παρελκυστική τακτική που ακολουθεί η υπεράσπιση με συνεχείς διακοπές της δίκης.

«Θέλουν και στον δεύτερο βαθμό, από την πλευρά του Αλβανού να μας εξαντλήσουν ψυχικά; Να μας εξαντλήσουν οικονομικά; Όσο και αν θέλουν να το κάνουν, δεν θα το πετύχουν γιατί έχουμε την συμπαράσταση όλης της ελληνικής κοινωνίας», τόνισε.

«Πρέπει να ακουστούν και τα δικαιώματα των θυμάτων»

Παράλληλα, ο κ. Τοπαλούδης τόνισε ότι «Θα προχωρήσουμε μέχρι τέλους μαζί με τις υπόλοιπες μανάδες των αδικοχαμένων κοριτσιών που μας συμπαρίστανται» και πρόσθεσε, «θα προχωρήσουμε ενωμένοι σαν μια γροθιά».

Ο ίδιος, μιλώντας εξ ονόματος και της οικογένειας της άτυχης Γαρυφαλλιάς, που δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της το περασμένο καλοκαίρι στην Φολέγανδρο, κατήγγειλε το γεγονός ότι η δίκη για τη δολοφονία της ορίστηκε στη Νάξο. «Είναι αδιανόητο να ορίζονται δικαστήρια στη Νάξο. Αν αυτή η οικογένεια δεν έχει λεφτά, πώς θα πάνε τόσες φορές εκεί; Κολυμπώντας;», αναρωτήθηκε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

«Δικαιώματα έχουν δηλαδή μόνο οι εγκληματίες, οι δολοφόνοι και οι βιαστές; Πού είναι τα δικαιώματα των θυμάτων; Να ακουστούν επιτέλους και να αλλάξουν», είπε ο πατέρας της 19χρονης φοιτήτριας που το Νοέμβριο του 2018, στη Ρόδο, δολοφονήθηκε από τους καταδικασθέντες στους οποίους πρωτόδικα επιβλήθηκαν ισόβια και 15χρόνια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη, Γαρυφαλλιά, Ερατώ: Οι μητέρες των τριών δολοφονημένων κοριτσιών σε μια συγκλονιστική αγκαλιά (photos/video)

Ρόδος: Βρέθηκαν 89 χιλιάδες «χάπια των τζιχαντιστών» σε σακουλάκια με… ανάποδες σβάστικες! (Photo)

Δολοφονία Άλκη: Προθεσμία πήρε ο 22χρονος – «Ανοίγουν» τα τηλέφωνα των συλληφθέντων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 01:44