search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:16
MENU CLOSE

Ελένη, Γαρυφαλλιά, Ερατώ: Οι μητέρες των τριών δολοφονημένων κοριτσιών σε μια συγκλονιστική αγκαλιά (photos/video)

14.02.2022 11:27
topaloudi_new

Διεκόπη για τις 10 Μαρτίου, το Εφετείο για τη δολοφονία και τον βιασμό της Ελένης Τοπαλούδη που αναμενόταν να ξεκινήσει σήμερα.

Οι γονείς της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπου κόσμος είχε συγκεντρωθεί για να τους συμπαρασταθεί.

Δίπλα στην οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη ήταν σήμερα και η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Τις τρεις γυναίκες ενώνει ο κοινός πόνος, καθώς και τα τρία κορίτσια δολοφονήθηκαν άγρια, με την κάθε γυναικοκτονία να συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Η μάνα της δολοφονημένης φοιτήτριας, όταν είδε τη μάνα της Γαρυφαλλιάς να την πλησιάζει στα δικαστήρια έπεσε στην αγκαλιά της. Τις δύο γυναίκες πλησίασε και αγκάλιασε στη συνέχεια και η μητέρα της Ερατώς.

Διαβάστε επίσης:

Λάρισα: Χειροπέδες σε μαθητές Γυμνασίου – Εκβίαζαν συμμαθήτριες τους ότι θα δημοσιοποιούσαν προσωπικές τους στιγμές

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε και ο 12ος εμπλεκόμενος στην επίθεση

Πάτρα: Πήγε να εμβολιαστεί μαζί με τον… ιερέα της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 00:10