search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:15
MENU CLOSE

Ελένη Τοπαλούδη: Ξέσπασε η μητέρα της για την διακοπή της δίκης – «Από τον Θεό να το βρείτε» (Video)

14.02.2022 11:21
topaloudi_new

Για τις 10 Μαρτίου διακόπηκε η δίκη για τον βιασμό και την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη το Νοέμβριο του 2018 στην Λίνδο της Ρόδου.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προκάλεσε την έκρηξη της μητέρας της η οποία ξέσπασε κάνοντας λόγο για εμπαιγμό από την πλευρά των κατηγορουμένων.

«Αφήσαμε το παιδί μας και μας λέτε να έρθουμε πάλι από το Διδυμότειχο, κτήνη! Να ψοφήσεις ρε! Καρκίνε! Γουρούνια απάνθρωπα είστε! Από τον Θεό να το βρείτε. Θα σας κάψω όλους», φώναξε ζητώντας, μάλιστα, να της πληρώσουν τα έξοδα για να κατέβει και πάλι στην Αθήνα στις 10 Μαρτίου οπότε και θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό.

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου κάθισε σήμερα μόνο ο 24χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος ενώ ο 22χρονος συγκατηγορούμενος του, Αλβανικής καταγωγής επέλεξε να μην προσέλθει στο δικαστήριο και να εκπροσωπηθεί από το δικηγόρο του.

Μάλιστα, ο δικηγόρος του ήταν αυτός που ζήτησε την διακοπή της δίκης προκειμένου να μελετήσει τα στοιχεία της δικογραφίας καθώς ανάλαβε πρόσφατα την υπόθεση. Το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα με την οικογένεια Τοπαλούδη να αντιδρά και να διαμαρτύρεται.

Στο πλευρό της οικογένειας της αδικοχαμένης φοιτήτριας βρέθηκε η Άννα Ψαράκου, μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε το καλοκαίρι στη Φολέγανδρο, αλλά και η Ελένη Κρεμαστιώτη, μητέρα της Ερατούς που δολοφονήθηκε το 2019 στη Μυτιλήνη από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Να μην μειωθούν τα ισόβια»

Νωρίτερα η μητέρα της Ελένης ζήτησε να μην μειώνονται τα ισόβια, με αφορμή την εκδίκαση στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών της υπόθεσης της δολοφονίας της κόρης της.

«Η ζωή του κάθε δολοφονημένου παιδιού, που υφίσταται τα πάνδεινα μέχρι να το αποτελειώσουν, να το εξουθενώσουν και να το πετάξουν ζωντανό από τα βράχια είναι δεκαέξι χρόνια και δεν ξέρουμε αν εκτίσουν αυτή την ποινή», δήλωσε στην ΕΡΤ η Κυριακή Τοπαλούδη.

Αφορμή για το ξέσπασμα της Κυριακής Τοπαλούδη, αλλά και του συζύγου της, Γιάννη Τοπαλούδη, είναι η προσπάθεια των δύο καταδικασθέντων, του 24χρονου Ροδίτη και του 22χρονου συνεργού του, που πρωτόδικα καταδικάστηκαν σε ισόβια και 15χρόνια κάθειρξη χωρίς ελαφρυντικά, να τύχουν ευνοϊκότερης ποινής.

«Παρακαλώ πολύ όλους να βγάλουν τον όρο ισόβια. Στις δέκα ημέρες μετά την πρωτόδικη απόφαση οι δολοφόνοι μπορούν να ασκήσουν έφεση για να πάρουν ελαφρυντικά. Light δολοφονία δεν υπάρχει. Καρδιοεγκεφαλικές κακώσεις light στον εγκέφαλο του παιδιού μου δεν υπάρχουν. Στραγγαλισμός με μαχαίρια -πήραν και άλλο μαχαίρι αφού στράβωσε το πρώτο- δεν υπάρχει, έκαναν ότι τους κατέβει στο μυαλό κατά τον βιασμό αυτά τα ανθρωπόμορφα τέρατα. Προσβάλλω με τον όρο αυτό και τα τέρατα. Είναι κάτι παραπάνω», τόνισε μεταξύ άλλων η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα: Πήγε να εμβολιαστεί μαζί με τον… ιερέα της

Λάρισα: Χειροπέδες σε μαθητές Γυμνασίου – Εκβίαζαν συμμαθήτριες τους ότι θα δημοσιοποιούσαν προσωπικές τους στιγμές

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε και ο 12ος εμπλεκόμενος στην επίθεση

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 12:15