search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 05:50
MENU CLOSE

Ελένη Τοπαλούδη: Συγκλονιστικά λόγια από τους γονείς της στο μνημόσυνό της

28.11.2021 17:42
Ξεκινά τη Δευτέρα στην Αθήνα η δίκη για την φρικτή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη - Media

Σε πολύ βαρύ κλίμα έλαβε χώρα στον Ιερό Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Διδυμότειχο, το μνημόσυνο για τα τρία χρόνια από τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη.

Η Ελένη Τοπαλούδη δολοφονήθηκε σαν σήμερα το 2018 στη Ρόδο σε μια υπόθεση που συντάραξε το πανελλήνιο. Συγγενείς και φίλοι βρέθηκαν στο μνημόσυνο ενώ η οικογένεια, σύμφωνα με την ΕΡΤ1, έλαβαν εδώ και ημέρες πολλά τηλέφωνα και μηνύματα συμπαράστασης από την Ελλάδα και το εξωτερικό και η συγκίνηση είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Η μητέρα της άτυχης Ελένης, Κούλα Τοπαλούδη είπε ότι «δεν πέρασε ούτε μια μέρα. Σαν να είναι σήμερα που το μάθαμε. Κι όμως πέρασαν τρία χρόνια. Δεν είναι ο χρόνος γιατρός, πονάει πολύ».

Ο πατέρας της Ελένης, Γιάννης Τοπαλούδης είπε ότι «η ψυχή της Ελένης, ο θάνατός της, ο θάνατος άλλων γυναικών όπως της Καρολάιν, της Ζωής, της Δώρας, της Γαρυφαλλιάς και άλλων ας ευαισθητοποιήσει όλους αυτούς που αποφασίζουν για εμάς».

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ηλιάκη: Στο πλατό του «Τι Λες Τώρα» ο σύντροφός της (Video)

«Τα Νησιά»: Κλείνει το ιστορικό εστιατόριο της Θεσσαλονίκης που λάτρεψαν όλοι οι διάσημοι (Photo)

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Έξοδος στα μπουζούκια για το ζευγάρι (Photos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 03:24