search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:48
MENU CLOSE

Πάτρα: «Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο» λέει η μητέρα των τριών κοριτσιών

17.02.2022 09:30
patra-adelfia

Τα δημοσιεύματα που αναφέρονται στους θανάτους των τριών κοριτσιών στην Πάτρα παρακολουθεί και η μητέρα τους.

Η γυναίκα που δέχεται απειλές ακόμη και για λιντσάρισμα σχολίασε τα όσα είπε τις προάλλες στην ίδια εφημερίδα, ανώτατος δικαστικός.

«Γιατί είπε ότι στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έκαναν λάθη; Αφού τον συνέλαβαν τον Μπάμπη τελικά… Δεν ξέρω τι να πω; Ψάχνουν ντε και καλά για δολοφόνο, όσοι γράφουν και σχολιάζουν» είπε η μητέρα μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος»

Υπενθυμίζεται πως ο δικαστικός λειτουργός, είχε στείλει μήνυμα στην αστυνομία προ ημερών: «Σταματήστε τις διαρροές, βγάλτε την υπόθεση, ειδάλλως να στείλετε τη δικογραφία πίσω στην Πάτρα για να την αναθέσει αλλού η Εισαγγελία. Δεν πρέπει να ξεχνάτε τους χειρισμούς, το πόσο απρόσεκτοι ήταν στην υπόθεση δολοφονίας της Καρολάιν. Να είστε λοιπόν πιο προσεκτικοί. Επικεντρωθείτε στο έργο σας, χωρίς διαρροές και υπηρέτηση επικοινωνιακών σκοπιμοτήτων».

Παράλληλα είχε υποστηρίξει ότι οι διαρροές είναι αβάσιμες. «Ή στην Αστυνομία ή οι δημοσιογράφοι… βλέπουν πολύ CSI. Απλά πράγματα» είχε χαρακτηριστικά σχολιάσει μιλώντας σε τοπική ιστοσελίδα.

«Αυτά που γράφονται, πραγματικά, δεν ξέρω ποιος τα διαδίδει. Για εκταφές, συλλήψεις το επόμενο 24ωρο… Αυτά είναι παντελώς αβάσιμα» είχε προσθέσει.

Ο δικαστικός είχε «φωτογραφίσει» την αστυνομία για την παραπληροφόρηση: «Η Αστυνομία δίνει τις πληροφορίες. Να μαζευτούν. Δεν τα γεννούν μόνοι τους οι συντάκτες. Τους κάνουν διαρροές. Εχουν εκπροσώπους Τύπου. Αυτοί, στην ΕΛΑΣ, τα έκαναν μούσκεμα, αυτοί να τα μαζέψουν τώρα. Για να μην αρχίσουμε και ψάχνουμε ποιος έχει κάνει διαρροή ψευδών ειδήσεων. Στην πλάτη ανθρώπων θα παίζουμε; Από το να κάνω κουτσομπολιό μέχρι το να κάνω μία δίωξη η απόσταση είναι τεράστια»!».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Ο ορυμαγδός δημοσιευμάτων που οδήγησαν στη στοχοποίηση της οικογένειας αλλά και οι ανακρίβειες που έχουν γραφτεί από την αρχή που η υπόθεση πήρε δημοσιότητα, προκάλεσαν χθες την αντίδραση της ΕΛΑΣ, που διευκρίνισε ότι όσα γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες» αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Άλκη: Σήμερα η απολογία του 22χρονου «Ντίνου» (Video)

Καιρός σήμερα: Επιδείνωση με καταιγίδες και έντονα φαινόμενα (Videos)

Παγκράτι: Έκρηξη σε πολυκατοικία που μένουν αστυνομικοί

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:48