search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:06
MENU CLOSE

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Ψέματα όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ για την έρευνα, λέει η ΕΛΑΣ

16.02.2022 11:41
hospital-gc472a2df8_1920

Η στοχοποίηση από μερίδα ΜΜΕ των γονιών στην Πάτρα, που έχασαν μέσα σε 32 μήνες τα τρία τους παιδιά, ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη προκάλεσε την αντίδραση της αστυνομίας.

Με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ διαψεύδει τα όσα γράφονται και λέγονται για την έρευνα και τονίζει ότι ανακοινώσεις θα γίνουν όταν αυτή ολοκληρωθεί.

«Η Ελληνική Αστυνομία με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό διερευνά την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ύστερα από παραγγελία του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. Διευκρινίζεται ότι όσα αναφέρονται σε ΜΜΕ για την εξέλιξη των ερευνών δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ανακοινώσεις θα πραγματοποιηθούν όταν ολοκληρωθούν οι έρευνες» αναφέρει η ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι ρεπορτάζ από μερίδα ΜΜΕ που επικαλούμενα «διαρροές» αφήνουν υπονοούμενα για τους γονείς, έβγαλαν την κατάσταση εκτός ελέγχου, με την οικογένεια να δέχεται διαδικτυακά απειλητικά μηνύματα.

Σοκ προκαλεί το γεγονός μάλιστα ότι σύμφωνα με τον δικηγόρο των γονιών υπήρξε κάλεσμα (!) για λιντσάρισμα της μητέρας των παιδιών…

«Αβάσιμες οι διαρροές»

Όπως είχε αναφέρει τις προάλλες ανώτερος δικαστικός της Πάτρας οι διαρροές είναι αβάσιμες. «Ή στην Αστυνομία ή οι δημοσιογράφοι… βλέπουν πολύ CSI. Απλά πράγματα» είχε χαρακτηριστικά σχολιάσει μιλώντας σε τοπική ιστοσελίδα.

«Αυτά που γράφονται, πραγματικά, δεν ξέρω ποιος τα διαδίδει. Για εκταφές, συλλήψεις το επόμενο 24ωρο… Αυτά είναι παντελώς αβάσιμα» είχε προσθέσει.

Παράλληλα ωστόσο είχε «φωτογραφίσει» την αστυνομία για την παραπληροφόρηση: «Η Αστυνομία δίνει τις πληροφορίες. Να μαζευτούν. Δεν τα γεννούν μόνοι τους οι συντάκτες. Τους κάνουν διαρροές. Εχουν εκπροσώπους Τύπου. Αυτοί, στην ΕΛΑΣ, τα έκαναν μούσκεμα, αυτοί να τα μαζέψουν τώρα. Για να μην αρχίσουμε και ψάχνουμε ποιος έχει κάνει διαρροή ψευδών ειδήσεων. Στην πλάτη ανθρώπων θα παίζουμε; Από το να κάνω κουτσομπολιό μέχρι το να κάνω μία δίωξη η απόσταση είναι τεράστια»!».

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: 11χρονη κατήγγειλε στη δασκάλα το θείο της για σεξουαλική κακοποίηση και ξυλοδαρμούς

Πάτρα: Τον είχαν ανασφάλιστο, προσπάθησε να αποφύγει έλεγχο του ΕΦΚΑ και σκοτώθηκε (Video)

Κυψέλη: Σοκάρουν οι τελευταίες στιγμές του 7χρονου – «Έκλεισε τα αυτιά του με τα χέρια και άρχισε να τραγουδάει»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:06