search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:21
MENU CLOSE

Πάτρα: Τον είχαν ανασφάλιστο, προσπάθησε να αποφύγει έλεγχο του ΕΦΚΑ και σκοτώθηκε (Video)

16.02.2022 09:23
ergatis new

Όταν ξεκινούσε το πρωί για τη δουλειά του δεν φανταζόταν ότι δεν θα γύρναγε ποτέ σπίτι του…

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας εργάτης από το Πακιστάν στη Βιομηχανική Περιοχή Πατρών, όταν κατέφυγε στην οροφή του εργοστασίου, όπου εργαζόταν, για να αποφύγει τον έλεγχο του ΕΦΚΑ.

Σύμφωνα με το Ionian Tv, όταν έφτασε το ειδικό κλιμάκιο στην επιχείρηση, ο 22χρονος κατέφυγε στην οροφή για να κρυφτεί, καθώς ήταν ανασφάλιστος.

Στην προσπάθειά του όμως να κατέβει από εκεί, η οροφή υποχώρησε, όπως αναφέρει το τοπικό κανάλι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και λίγες ημέρες αργότερα να καταλήξει.

Όπως αναφέρει ο δικηγόρος της οικογένειας του Πακιστανού εργάτη το θύμα του τραγικού δυστυχήματος, αλλά και οι υπόλοιποι ομοεθνείς του δουλεύουν στην επιχείρηση, είναι ανασφάλιστοι.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι καταγγελίες που έχουν γίνει όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, δηλώθηκε με άλλο όνομα άλλου εργάτη της ευρύτερης περιοχής.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, ο δικηγόρος του εργοδότη αναφέρει ότι ο 22χρονος είχε δηλώσει στοιχεία που δεν ανταποκρίνονταν στο όνομά του, με αποτέλεσμα να απασχολείται με λάθος ΑΜΚΑ, στο οποίο φαινόταν ασφαλισμένος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού καναλιού, το εργοστάσιο αυτό κάηκε ολοσχερώς, μία ημέρα μετά την καταγγελία του περιστατικού στην Αστυνομία, με το πόρισμα της Πυροσβεστικής να αναφέρει βραχυκύκλωμα.

Διαβάστε επίσης

Καιρός σήμερα: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες – Πού θα είναι έντονα τα φαινόμενα (Videos)

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου

Δολοφονία Άλκη: Την Παρασκευή η διαδικασία αναγνώρισης των κατηγορουμένων από τους φίλους του (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:20