search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:37
MENU CLOSE

Άδωνις για Κύρτσο: Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη

18.02.2022 12:35
adwnis_georgiadis1211

Με μια ανάρτηση στο twitter ο Υπουργός Ανάπτυξης και Αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τους ψηφοφόρους του κόμματος για τη στήριξη που παρείχε προεκλογικά στον διαγραφέντα Ευρωβουλευτή.

«Ο Γιώργος Κύρτσος ήταν ένας από τους υπ. Ευρωβουλευτές που είχα προβάλει προεκλογικά. Ζητώ συγγνώμη από τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας για το σφάλμα μου. Η ταύτιση Ελλάδος (που έχει πλήρη σεβασμό στην Ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης) με Χώρες που δεν έχουν είναι ντροπιαστική και επί της ουσίας και επί προσωπικού προσβολή σε όλους εμάς που αποδεδειγμένα πλέον είχαμε πέσει θύματα της σκευωρίας Novartis. Αντί να εξηγήσει στην ΕΕ τί πραγματικά έγινε στην Ελλάδα με αυτό πήρε το μέρος των σκευωρών. Θλίψη η συμπεριφορά του και αχαριστία στην παράταξη» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Επικοινωνία Κουτσούμπα με Μητσοτάκη για τους αγρότες

Γιώργος Κύρτσος: Η πρώτη αντίδραση μετά τη διαγραφή

«Ψηφιακή Κοινωνία»: Πλατφόρμα ετοιμάζει το ΚΙΝΑΛ – Τι θα περιλαμβάνει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:37