search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 06:29
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Top 10 17/2/2022: Ευλογημένη τηλεθέαση και χάρη στην ερμηνεία του Νικήτα Τσακίρογλου

18.02.2022 17:16
tiletheasi_new4

Ο πολυκύμαντος βίος του Άγιου Παΐσιου, όπως παρουσιάζεται μέσα από την ιστορική σειρά μυθοπλασίας «Άγιος Παΐσιος- Από τα Φάρασα στον Ουρανό» του Mega, απέσπασε την προσοχή και τον ενδιαφέρον μερίδας τηλεθεατών τέτοιου μεγέθους ώστε το δεύτερο επεισόδιο της σειράς στο οποίο αποτυπωνόταν ο ξεριζωμός και το δράμα των Ποντίων  της Καππαδοκίας, κατέλαβε την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης των προγραμμάτων της ημέρας σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen Audience Measurement.

Αξιοσημείωτη στο επίμαχο επεισόδιο- όπως και στην πρεμιέρα- ήταν η εξαιρετική ερμηνεία του 84 ετών Νικήτα Τσακίρογλου.

Που σημαίνει ότι ο-εδώ και καιρό- «καταληψίας» της κορυφής «Σασμός» υποχρεώθηκε να «υποχωρήσει» στην δεύτερη θέση διατηρώντας σχεδόν στο ακέραιο το σύνολο των τηλεθεατών που τον παρακολούθησαν τουλάχιστον και την Τετάρτη (16/2).

Το δεύτερο επεισόδιο της σειρά «Άγιος Παΐσιος» παρακολούθησαν 1.610.000 ζευγάρια μάτια, δηλαδή 1200 περισσότερα από όσα είχαν δει την πρεμιέρα ακριβώς οκτώ ημέρες πίσω (10/2).

Κατά συνέπεια η δραματική σειρά «Η γη της ελιάς» του Mega, επίσης υποχρεώθηκε να πάει ένα «σκαλοπάτι» πιο κάτω.

Οι «Άγριες μέλισσες» παρέμειναν τέταρτες στην γενική κατάταξη, όμως είχαν με διαφορά 20λεπτου, τον «Άγιο Παΐσιο» απέναντι τους και από το 9,6% που σημείωσαν την Τετάρτη είδαν το δείκτη τηλεθέαση την Πέμπτη να σταματά στο 8,1% παρά και το γεγονός ότι η προβολή της σειράς του Mega είχε ολοκληρωθεί 20 λεπτά νωρίτερα.

Στις άλλες θέσεις, από την πέμπτη έως τη δέκατη,  απαντώνται οι άλλοι «συνήθεις ύποπτοι» του ημερήσιου τηλεθεατόμετρου: «Ο τροχός της τύχης», «Ράδιο αρβύλα», «MasterChef»,  κεντρικό δελτίο Star, «Μην αρχίζεις τη μουμρούρα» και «Ρουκ Ζουκ».

Διαβάστε επίσης:

«Ο απατεώνας του Tinder»: Ξεσπά ο Ισραηλινός Σάιμον Λεβιέβ εξαιτίας του ντοκιμαντέρ- «Λένε ψέματα», ισχυρίζεται

Ο Αlpha ετοιμάζεται για «Ψέματα»

Μόσχα: «Πνίγηκε» η διερμηνέας στη συνέντευξη Τύπου των Δένδια και Λαβρόφ – Δείτε το βίντεο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:44