search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:15
MENU CLOSE

«Ο απατεώνας του Tinder»: Ξεσπά ο Ισραηλινός Σάιμον Λεβιέβ εξαιτίας του ντοκιμαντέρ- «Λένε ψέματα», ισχυρίζεται

18.02.2022 16:52
apatewnas_tinder_new

«Υποδυόμενος έναν πλούσιο μεγιστάνα διαμαντιών, γοήτευε γυναίκες στο διαδίκτυο και τους αποσπούσε εκατομμύρια δολάρια. Τώρα κάποια θύματα σχεδιάζουν την εκδίκησή τους». Είναι η περιγραφή του Netflix για το νέο μεγάλου μήκους ντοκιμαντέρ «Ο απατεώνας του tinder», το οποίο αμέσως εκτοξεύθηκε στην πέμπτη θέση των δημοφιλέστερων παραγωγών, της συνδρομητικής πλατφόρμας, στην Ελλάδα.

Στο ντοκιμαντέρ «Ο Απατεώνας του Tinder» παρουσιάζονται οι ιστορίες τριών μόνο από τα δεκάδες θύματα του Ισραηλινού Σιμόν Χαγιούτ, ο οποίος συνελήφθη στις 28 Ιουνίου 2019 στην Ελλάδα για πλαστό διαβατήριο.

O Χαγιούτ φέρεται να εκμεταλλευόταν οικονομικά τις γυναίκες που γνώριζε μέσω Tinder, κάνοντας μαζί τους πολυτελή ταξίδια, χρησιμοποιώντας χρήματα που είχε πάρει από άλλες γυναίκες. Έπειτα, τους ζητούσε πολλά χρήματα με διάφορα προσχήματα, συνήθως επικαλούμενος λόγους ασφαλείας.  

Η οργή κατά του 29χρονου σήμερα Σιμόν Λεβιέβ – έτσι συνήθιζε να συστήνεται- είναι τέτοια ώστε ώθησε συνδρομητές του Netflix να βομβαρδίζουν με χιλιάδες αναφορές τα social media.

Ο Σιμόν Χαγιούτ  αυτή τη στιγμή βρίσκεται εκτός φυλακής, ενώ του έχει απαγορευτεί η πρόσβαση σε εφαρμογές γνωριμιών.

Ο αποκαλούμενος ως «απατεώνας του Tinder», Λεβιέβ, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τα όσα του καταλογίζονται και κάνει λόγο για ασύστολα ψεύδη, κατηγορώντας και τις γυναίκες που φέρεται πως εξαπάτησε. «Το θύμα της υπόθεσης είμαι εγώ! Εγώ, που ξόδεψα για εκείνες πάνω από 200.000 ευρώ σε ταξίδια και ανέσεις και τώρα με παρουσιάζουν σαν τέρας», σημειώνει – μεταξύ άλλων – ο 29χρονος.

Το θύμα είμαι εγώ, λέει ο Λεβιέβ

Αναλυτικά η δήλωση του Σάιμον Λεβιέβ:

«Όσα λένε οι καταγγέλλουσες στα ΜΜΕ και στο NETFLIX είναι ασύστολα ψέματα. Τίποτα από αυτά δε συνέβη ποτέ. Είναι ντροπή! Οι γυναίκες αυτές μου χρωστάνε λεφτά, όχι εγώ σε αυτές! Βγήκαν μαζί μου επειδή είμαι αυτός που είμαι. Πέρασαν καλά όσο κυκλοφορούσαμε μαζί και τώρα προσπαθούν να με ντροπιάσουν σε ολόκληρο τον πλανήτη. Είναι απαράδεκτο όλο αυτό που συμβαίνει με αυτό που αποκαλούν “ντοκιμαντέρ”.

Το θύμα της υπόθεσης είμαι εγώ! Εγώ, που ξόδεψα για εκείνες πάνω από 200.000 ευρώ σε ταξίδια και ανέσεις και τώρα με παρουσιάζουν σαν τέρας.

Έχουν καταλήξει να είναι μαριονέτες, κάποιων ανθρώπων που τις έχουν πλησιάσει και τις εκμεταλλεύονται. Τώρα είναι η σειρά μου! Έχω καταθέσει μία μακροσκελή αγωγή εναντίον τους, και θα πρέπει τώρα εκείνες από την πλευρά τους είτε να εργαστούν σκληρά, είτε να βρουν έναν άνδρα σαν κι μένα, με τη δική μου οικονομική άνεση, να τους πληρώσει τα δικαστικά έξοδα και τις αποζημιώσεις που ζητάω. Δεν θα κάνω πίσω!».

Διαβάστε επίσης:

Ο Αlpha ετοιμάζεται για «Ψέματα»

Νέα ιστοσελίδα από την Θεσσαλονίκη

Βάσια Τριφύλλη για Παυλίδου – Παπαγιάννη: «Δε θεωρώ δικάσιμο να δώσω χαστούκι σε συνάδελφο» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:14