search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:40
MENU CLOSE

Netflix: Χρήστες έριξαν το instagram του «απατεώνα του Tinder» μετά την προβολή του ντοκιμαντέρ (Videos/Photos)

10.02.2022 11:38
leviev_new

Δεν είναι η πρώτη φορά που μία σειρά ντοκιμαντέρ «εξοργίζει» τόσο πολύ τους συνδρομητές του Netflix.

Αυτό συνέβη και με τη νέα σειρά «Ο Απατεώνας του Tinder – The Tinder Swindler» που «σαρώνει» τα πάντα γιατί πρόκειται για την αληθινή ιστορία ενός κοσμοπολίτη απατεώνα, ο οποίος είχε καταφέρει να κάνει μεγάλη ζωή με τα λεφτά ανυποψίαστων γυναικών που γνώριζε στο Tinder.

Ο Σιμόν Χαγιούτ ή αλλιώς Σιμόν Λεβιέβ όπως συνήθιζε να συστήνεται, συνελήφθη στην Ελλάδα πριν από δυο χρόνια ενώ τον αναζητούσαν οι αρχές του Ισραήλ με δράση τόσο στην χώρα τους, όσο και στην Ευρώπη.

Η δράση του

Αυτό που έκανε ο Σιμόν ήταν να ζητά από τις γυναίκες τις οποίες «κορόιδευε» να πάρουν δάνεια (μεγάλα ποσά) για λογαριασμό του. «Πουλούσε έρωτα» στα ανυποψίαστα θύματα και όταν το δάνειο ερχόταν έπαιρνε τα χρήματα και εξαφανιζόταν. Πώς της έπειθε; Στην αρχή στα ραντεβού τους έδειχνε ότι είναι «πλούσιος» και γενικά οικονομικά δυνατός. Αυτό που έλεγε στις γυναίκες – θύματα ήταν ότι ήθελε την οικονομική τους στήριξη γιατί έπρεπε να τον βοηθήσουν να ξεφύγει από αυτούς, που υποτίθεται ότι τον κυνηγούσαν και οι λογαριασμοί του είχαν μπλοκαριστεί.

Οι παραγωγοί της γνωστής πλατφόρμας έπεισαν τρία από τα δεκάδες χρεωκοπημένα θύματα του Σιμόν Χαγιούτ, να πουν την ιστορία τους σε ένα ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους, με τίτλο “The Tinder Swindler” (ο Απατεώνας του Tinder). Στηνουσία βγήκε στην επιφάνεια η ιστορία του Ισραηλινού, που είχε καταφέρει να κάνει μεγάλη ζωή με τα λεφτά ανυποψίαστων γυναικών που γνώριζε στη γνωστή εφαρμογή γνωριμιών.

Του έριξαν το προφίλ

Οι τηλεθεατές που επέλεξαν να παρακολουθήσουν το ντοκιμαντέρ άρχισαν να βομβαρδίζουν με αναφορές και μηνύματα το Instagram του Χαγιούτ, με αποτέλεσμα έπειτα από λίγο να.. εξαφανιστεί η σελίδα του!

Πριν συμβεί αυτό ο Χαγιούτ ανέβαζε stories λέγοντας ότι δεν είναι απατεώνας και πως όλα είναι μυθεύματα των εχθρών του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το ντοκιμαντέρ για τη ζωή του απατεώνα του Tinder έχει και αρκετές εικόνες από Ελλάδα. Το απόγευμα της Παρασκευής, 28 Ιουνίου 2019, ο Χαγιούτ προσπάθησε να ταξιδέψει με ψευδή στοιχεία ως Σαρόν Νταβίντ από τον Διεθνή Αερολιμένα «Ελ. Βενιζέλος», με προορισμό τα Τίρανα Αλβανίας.

Κατά τον έλεγχο όμως διαπιστώθηκαν τα πραγματικά του στοιχεία. Την πληροφορία είχε δώσει στην Ίντερπολ, ένα απο τα θύματα του, η οποία μάλιστα εξιστορεί στο ντοκιμαντέρ με κάθε λεπτομέρεια, πώς συνέβη το γεγονός.

Ο Χαγιούτ συνελήφθη καθώς εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα των αρχών του Ισραήλ για σωρεία, κλοπών, απατών, κλοπή από εργοδότη και πλαστογραφία.

Ο απατεώνας του Tinder, σύμφωνα με το ντοκιμαντέρ, εκτιμάται ότι κατάφερε να αποσπάσει συνολικά 10 εκατ. ευρώ από γυναίκες που έψαχναν τον έρωτα της ζωής τους, στη δημοφιλή διαδικτυακή εφαρμογή.

Διαβάστε επίσης:

Netflix: Ο «Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι» επιστρέφει και σπέρνει τον τρόμο (video)

Netflix: Οι Σπέτσες «πρωταγωνιστούν» στο teaser για τις νέες ταινίες της χρονιάς (video)

Απίστευτο: Σεκιούριτι ζωγράφισε… ματάκια σε απρόσωπες φιγούρες της Άννα Λεπόρσκαγια – Κατέστρεψε πίνακες αξίας εκατομμυρίων ευρώ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 13:40