search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:50
MENU CLOSE

Netflix: Ο «Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι» επιστρέφει και σπέρνει τον τρόμο (video)

01.02.2022 19:38
netflix_new

Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι επιστρέφει αποκλειστικά στο Netflix στις 18 Φεβρουαρίου.

Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο τρέιλερ για το σίκουελ της εμβληματικής ταινίας τρόμου «Ο Σχιζοφρενής Δολοφόνος με το Πριόνι» (Texas Chainsaw Massacre) του 1974.

Η ταινία τοποθετείται 50 χρόνια μετά το αρχικό φιλμ. Ο Leatherface φοράει ξανά τη φρικιαστική μάσκα από ανθρώπινο δέρμα, παίρνει το αλυσοπρίονο του ανά χείρας και είναι έτοιμος να… πετσοκόψει μια ομάδα φίλων που αναστατώνουν κατά λάθος τον προσεκτικά θωρακισμένο κόσμο του σε μια απομακρυσμένη πόλη του Τέξας.

Συγκρεκριμένα, η Melody, η έφηβη αδελφή της Lila και οι φίλοι τους Dante και Ruth, πηγαίνουν στην απομακρυσμένη πόλη Harlow του Τέξας με σκοπό να ξεκινήσουν ένα ιδεαλιστικό νέο επιχειρηματικό εγχείρημα. Αλλά το όνειρό τους σύντομα μετατρέπεται σε άγρυπνο εφιάλτη, όταν κατά λάθος αναστατώνουν το σπίτι του Leatherface, του του περιβόητου serial killer του οποίου η ανάμνηση συνεχίζει να στοιχειώνει τους κατοίκους της περιοχής — συμπεριλαμβανομένης της Sally Hardesty της μοναδικής που γλίτωσε από τη σφαγή του το 1973 και ζητάει εκδίκηση.

Θυμίζουμε ότι η αρχική ταινία του 1974 σε σκηνοθεσία Τόμπι Χούπερ, θεωρείται από τα αριστουργήματα του είδους, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία στο παγκόσμιο box office.

Τη σκηνοθεσία της νέας ταινίας υπογράφει ο Ντέιβιντ Μπλου Γκαρσία, ενώ το σενάριο έχει την υπογραφή του Φέντε Άλβαρες του Evil Dead, ακολουθώντας την κλασική συνταγή των νέων Halloween. Η ιστορία συνεχίζει ακριβώς μετά το τέλος της ταινίας του ’74, αγνοώντας τα σίκουελ που ακολούθησαν ενδιάμεσα.

Στο reboot πρωταγωνιστούν οι: Έλσι Φίσερ, Σάρα Γιάρκιν, Τζέικομπ Λάτιμορ και Νελ Χάντσον.

Το νέο The Texas Chainsaw Massacre θα κυκλοφορήσει απευθείας στο Netflix στις 18 Φεβρουαρίου 2022.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Top 10 – 31/1: Στις «συμπληγάδες» της μυθοπλασίας το «Survivor»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης στην εκπομπή «Mega Stories», σε μια συνέντευξη- συζήτηση ποταμό (Video)

Γιώργος Παπαδάκης: Τρολάρει τον Μητσοτάκη για τις χιονοπτώσεις… μέρα – μεσημέρι! (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 08:45