search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:48
MENU CLOSE

Βάσια Τριφύλλη για Παυλίδου – Παπαγιάννη: «Δε θεωρώ δικάσιμο να δώσω χαστούκι σε συνάδελφο» (Video)

18.02.2022 12:30
vasia-trifylli-new

Στη δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη αναφέρθηκε η Βάσια Τριφύλλη, επισημαίνοντας ότι η ίδια δε δικαιολογεί κανενός είδους βιαιότητες μεταξύ καλλιτεχνών.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, η ηθοποιός που συμμετείχε, μάλιστα, στην παράσταση «Πετάει πετάει» το 2017 στο θέατρο Χυτήριο όπου και συνέβη το συμβάν, εκτιμά ότι και οι δυο πλευρές είχαν άδικο, αν και η ίδια δεν ήταν παρούσα.

Επισημαίνει δε, ότι κατά τη γνώμη της ένα χαστούκι μεταξύ συναδέλφων δεν είναι τόσο σοβαρός λόγος ώστε να φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια…

«Δεν το δικαιολογώ για κανέναν τους. Ούτε για εκείνην ούτε για εκείνον. Φαντάζομαι μόνο, επειδή δεν είχαμε πολλή δουλειά, είχαν εκνευριστεί… Δεν ξέρω τι συνέβαινε… Εν πάσει περιπτώση δεν έπεσε και οι Τροία! Λυπάμαι πολύ που έγινε αυτή η διένεξη μεταξύ των φίλων και συναδέλφων μου.

Δεν έχει πολύ σημασία ποια υπόθεση θα εκδικαστεί πρώτη γιατί και οι δύο είχαν άδικο. Δεν το θεωρώ δικάσιμο το σηκώσω το χέρι μου και να σου αστράψω ένα χαστούκι εσένα που είσαι συνάδελφος μου. 

Κατά τη γνώμη μου είναι διενέξεις μεταξύ δυο σκεπτόμενων ανθρώπων που δεν θα έπρεπε εξ αρχής να σηκώσει χέρι ο ένας στον άλλον. Εκεί φτάνουν τα άκρα και όχι η σκέψη και δεύτερον άνθρωποι είμαστε!

Και θα τσακωθούμε και θα τα ξαναφτιάξουμε και όλα θα γίνουν, αλλά μην το φτάνουμε στα δικαστήρια καλλιτέχνες άνθρωποι» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Λαζόπουλος: «Χάλασε το γλυκό με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο για τους Ράδιο Αρβύλα» (Videos)

Παντελής Παντελίδης: 6 χρόνια από το μοιραίο τροχαίο – Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη στο facebook

«Μπορεί τη Χρυσούλα Διαβάτη να την θεωρούν στρίγκλα, εγώ την εκτιμώ»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 08:47