search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:28
MENU CLOSE

Παντελής Παντελίδης: 6 χρόνια από το μοιραίο τροχαίο – Το ξέσπασμα της Μίνας Αρναούτη στο facebook

18.02.2022 09:29
pantelidis-arnaoytinew

Μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook έκανε η Μίνα Αρναούτη με αφορμή την τραγική επέτειο των 6 χρόνων από το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Η Μίνα Αρναούτη, που ήταν μια από τις δύο συνεπιβάτιδές του, θέλησε μέσα από την δημοσίευσή της στα social media να μοιραστεί τη δική της αλήθεια, ξεσπώντας για όσες κατηγορίες έχει δεχτεί όλα αυτά τα χρόνια.

Μεταξύ άλλων, επισημαίνει ότι την ημέρα που η ζωή του τραγουδιστή χάθηκε, η δική της άλλαξε για πάντα καθώς οι φήμες που δημιουργήθηκαν έκτοτε, γύρω από το όνομά της, την ακολουθούν παντού, αποτελώντας εμπόδια για πολλά πράγματα στην πορεία της.

Η ανάρτηση που έκανε η Μίνα Αρναούτη

«6 χρόνια συμπληρώνονται από τότε που έχασε την ζωή του ένας φίλος… Ένα κεράκι πάντα το ανάβω σε όποια εκκλησία βρεθώ για τον Παντελή και για το μπαμπά μου. Ίδια ηλικία έφυγαν και οι δυο από τροχαίο ατύχημα.Δεν ήθελα να γράψω τίποτα.

Αν δεν γράψω θα δεχτώ μηνύματα και σχόλια ότι ξέχασα τον Παντελή, αν γράψω θα με βρίζουν γιατί επιζητώ δημοσιότητα. Ποια γνώμη να ευχαριστήσεις; Άκρη δεν θα βγάλεις ποτέ.Αποφάσισα να πω κάτι αληθινό και ανθρώπινο μετά από τόσα χρόνια ότι εγώ αυτή την ιστορία την παντρεύτηκα. Με ακολουθεί παντού.

Οι φήμες που βγήκαν είναι εμπόδιο σε πολλά πράγματα στη ζωή μου.Οι φήμες είναι δυνατότερες από τις εισαγγελικές αποφάσεις, δυστυχώς.Πολλοί ακόμα παλεύουν να πλανάται για πάντα στον αέρα ότι δεν εξιχνιάστηκε αυτή η υπόθεση.

Η υπόθεση αυτή ήταν από την αρχή όμως καθαρή.Δεν ήμουν ποτέ κατηγορουμένη. Οποιοδήποτε μπορούν να τον ψάξουν μετά από μια μήνυση ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτό δεν σημαίνει ότι υπήρξε ποτέ ένοχος.Μέσα από αυτή την ιστορία θέλω να πω μόνο να μη καταδικάζετε ανθρώπους πίσω από πληκτρολόγια πριν μιλήσει η δικαιοσύνη γιατί καταστρέφετε ζωές.

Είμαι υπόλογη για φήμες για το υπόλοιπο της ζωής μου χωρίς να υπάρχει ψήγμα ενοχής ή βρόμικης πράξης στη ζωή μου. Μέχρι και ροζ βίντεο με εμένα έψαχναν διάφοροι να βρουν για πλήξουν την προσωπικότητα μου… Δεν βρήκαν.

Ποτέ δεν θα ξεχάσω την λάσπη που μου πέταξαν την στιγμή που υπέφερα εγώ και η μητέρα μου.Δεν τους συγχωρώ αλλά δεν δέχτηκα ποτέ και μια συγνώμη και ειδικά από την οικογένεια Παντελίδη μετά από 4 εισαγγελικές διατάξεις που με δικαίωσαν.

Στις 18 Φεβρουάριου πέθανε ο Παντελής αλλά διάφοροι «σκοτώνατε» και εμένα κάθε μέρα επί χρόνια… δεν το ξεχνώ.

(Πολλές φορές στις ιστορείς που υπάρχει δημοσιότητα δεν γνωρίζει ο κόσμος το παρασκήνιο. Πολλές φορές μπορεί να δώσεις μια αποστομωτική απάντηση που θα σε απενοχοποιήσει εντελώς αλλά ταυτόχρονα μπορεί να σε κάνει μισάνθρωπο ως προς κάτι άλλο… Τι να διαλέξεις;)» έγραψε.

Διαβάστε επίσης:

Φοίβος: Γι’ αυτό πήρε καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με τη Δέσποινα Βανδή (Video)

Αθηνά Ευμορφιάδη: Η Μυριέλλα μου παραδέχτηκε off camera ότι ερωτεύτηκε τον Κατσαούνη

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η κριτής του GNTM πόζαρε topless στο Μαλιμπού (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 14:27