search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:18
MENU CLOSE

«Μπορεί τη Χρυσούλα Διαβάτη να την θεωρούν στρίγκλα, εγώ την εκτιμώ»

18.02.2022 09:24
XRYSOULA_DIAVATI_182

Για τη συνεργασία που είχε με την Χρυσούλα Διαβάτη αλλά και άλλους ηθοποιούς μίλησε μεταξύ άλλων η Δήμητρα Παπαδήμα σε συνεντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν.

«Η Χρυσούλα Διαβάτη μου θυμίζει και τη μητέρα μου, έχουν και το ίδιο ζώδιο, λατρευτήκαμε και λατρευόμαστε, όπως και με τον σύζυγό της τον Νικήτα Τσακίρογλου. Εξαιρετικοί επαγγελματίες και δάσκαλοι στη δουλειά. Μπορεί τη Χρυσούλα να την θεωρούν στρίγκλα, εγώ την εκτιμώ, δουλέψαμε μαζί και στο θέατρο. Αληθινή. Εννοείται ο Βασίλης Διαμαντόπουλος αξέχαστος. Ακόμη θυμάμαι ότι όταν με πρωτοσυνάντησε, με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: «Τέτοιες προσωπικότητες σαν εσένα, γεννιούνται μία φορά στα 100 χρόνια». Εγώ δεν το πήρα και πολύ στα σοβαρά. Το 2006, άκουσα ξανά την ίδια φράση από τον Θύμιο Καρακατσάνη που δουλέψαμε μαζί» είπε η ηθοποιός.

«Και τότε θυμήθηκα ξανά τον Διαμαντόπουλο στο «Εκμέκ Παγωτό». Και λέω για να το λένε και οι δύο, κάτι θα ξέρουν. Με αγκάλιασαν όλοι τους. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, η Ρουμπίνη Βασιλακοπούλου, ο Ζαχαρίας Ρόχας. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι τότε οι σεναριογράφοι μέσα από τον ρόλο, έκαναν κι ένα ψυχογράφημα στον ηθοποιό κι αυτό το εκλάμβανε και το κοινό. Αυτό αγάπησε και ο κόσμος στη σειρά αυτή. Το γεγονός ότι οι ηθοποιοί μιλούσαμε με την ψυχή μας» κατέληξε η ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

Φοίβος: Γι’ αυτό πήρε καλλιτεχνικό «διαζύγιο» με τη Δέσποινα Βανδή (Video)

Αθηνά Ευμορφιάδη: Η Μυριέλλα μου παραδέχτηκε off camera ότι ερωτεύτηκε τον Κατσαούνη

Ισμήνη Παπαβλασοπούλου: Η κριτής του GNTM πόζαρε topless στο Μαλιμπού (Photo)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 22:17