search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:18
MENU CLOSE

Θοδωρής Αθερίδης: «Δεν έχω πάρει διαζύγιο με την πρώην γυναίκα μου» – Τι δήλωσε για τις υψηλές αμοιβές του

21.02.2022 21:21
atheridis_new

Ο ηθοποιός Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση που έχει με τη πρώην γυναίκα του, τη Σμαράγδα Καρύδη, αλλά και τις υψηλές αμοιβές που έπαιρνε στο παρελθόν.

Ο γνωστός ηθοποιός είπε ότι με την πρώην σύζυγό του δεν έχουν πάρει διαζύγιο, δηλώνοντας: «Στα προσωπικά μου ήμουν τυχερός. Εκεί όμως μπορώ να πω πως δεν είναι μόνο τύχη. Υπάρχουν σχέσεις που πήγαν προς το καλό και σχέσεις που πήγαν προς το κακό. Για αυτό που χάλασε, τη μισή ευθύνη την αναλαμβάνω εγώ.

Με την πρώην σύζυγό μου δεν έχουμε πάρει διαζύγιο γιατί εφόσον δεν πέτυχε, δεν θέλω να το ξανακάνω. Ούτε είμαστε σε διάσταση. Την θεωρώ και με θεωρεί οικογένειά της. Εγώ, η Ελένη και η Φωτεινή είμαστε ένα ταμείο οικονομικά, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Ήταν απόλυτη ανάγκη δική μου, δεν έχασα ποτέ ίχνος συναισθήματος για την Ελένη», ανέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη τόνισε ότι: «Σε σχέση με τον κόσμο δεν με απασχολούσε ποτέ τι θα πει για την Σμαράγδα κι αν θα το ξέρει ή όχι. Για εμένα ήταν μόνο τι θα κάνω με την Ελένη. Τότε μαθεύτηκε, όταν αποφασίστηκε αυτό το πράγμα να γίνει πιο…» ανέφερε.

«Το μόνο που με απασχολούσε ήταν να το πω στην Ελένη. Γιατί είναι ο άνθρωπός μου που θα πληγωθεί και για να το διευθετήσουμε. Ποτέ δεν με ενδιέφερε για τον κόσμο και τι θα πει. Μόνο από εκεί ένιωσα ανακούφιση» τόνισε ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε μία συνεργασία του, όπου έπαιρνε πολλά περισσότερα χρήματα από αυτά, που ο ίδιος θεωρεί πως αξίζει.

«Νιώθω τόσο περήφανος που μεγάλωσα την κόρη μου από αυτή τη δουλειά. Δεν το περίμενα καν. Με τα λεφτά δεν έχω κάποια σχέση. Είμαι από αυτούς που θέλουν να δουλεύουν για να ζουν/ Δεν θέλω να ζω για να δουλεύω, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, που δουλεύουν και δεν τα βγάζουν και πέρα. Δεν έλυσα όμως αυτό το πρόβλημα, να πω ότι έχω τα λεφτά και δεν χρειάζεται να δουλέψω ξανά. Όπως λέμε να κερδίσω το Τζόκερ», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ευχής έργο είναι για τα λεφτά που βγάζεις να υπάρχει από πίσω ένας μόχθος για να λες ότι ισορροπείς».

Ανέφερε μάλιστα, πως κατά τη γνώμη του έχει πληρωθεί περισσότερο από όσο πιστεύει ότι αξίζει. «Πιστεύω ότι έχω πληρωθεί και παραπάνω από όσο αξίζω. Ζήτησα παραπάνω, γιατί πίστευα ότι θα τα πάρω και μου τα δώσανε. Θυμάμαι μία κουβέντα που είχα κάνει και έφτασα να παίρνω τότε, 10.000 το επεισόδιο. Το είπα κιόλας, με απόλυτη ειλικρίνεια. Ότι πιστεύω πως το επεισόδιο είναι για 5.000, όμως πίστευα ότι θα μου τα δώσεις και τα ζήτησα. Ήξερα από τότε πως τα λεφτά που παίρνω, δεν τα δικαιολογεί τίποτα», δήλωσε.

Διαβάστε επίσης

O Πούτιν αναγνωρίζει Λουγκάνσκ και Ντονέτσκ ως ανεξάρτητες περιοχές

Πάτρα: Θρίλερ με τον θάνατο της Τζωρτζίνας- Οι ιατροδικαστές διαψεύδουν την πληροφορία για το τοξικό αέριο

ΚΥΣΕΑ: Συνεδριάζει εκτάκτως την Τρίτη για τις εξελίξεις στην Ουκρανία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:16