search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:53
MENU CLOSE

Σασμός Spoiler: Συγκινεί η τρυφερή σκηνή με τον Μανόλη και την Κλαίρη

22.02.2022 17:48
sasmos65-new

Ένα νέο ζευγάρι, αυτό του Μανόλη και της Κλαίρης έκανε την εμφάνισή του στην σειρά του Alpha Σασμός που σπάει τα κοντέρ τηλεθέασης.

Η Κλαίρη είναι τυφλή και σε μία συγκινητική σκηνή βλέπουμε το ζευγάρι να έχει έναν τρυφερό διάλογο.

«Βλέπουμε τον Μανώλη να περπατάει με το μπαστούνι της Κλαίρης και την Κλαίρη να τον βοηθάει.

Ο Μανόλης κλείνει τα μάτια του και με το μπαστούνι της Κλαίρης και την βοήθειά της «βλέπει» πως είναι να μην μπορείς να δεις.

Όλο αυτό λαμβάνει χώρα στο χώρο της πισίνας.

«Αντέχεις;» του λέει η Κλαίρη. «Δύσκολα!» απαντά ο Μανόλης.

«Έλα….Πώς είσαι;» του ξαναλέει.

«Ωχ! Την ήταν αυτό;».

«Παγκάκι».

«Σοβαρά πώς αντέχεις; Δέκα μέτρα έχω περπατήσει κι έχω πέσει σε 20 εμπόδια!» της λέει ο Μανόλης. Και η Κλαίρη του απαντά:

«Καλώς ήλθες στον κόσμο των τυφλών… Φτάσαμε. Ωραία είναι που βλέπεις; Είναι ρε Κλαίρη. Δε μπορώ να σου πω ψέματα. Αλλά σε ευχαριστώ που με έβαλες σε αυτή τη δοκιμασία. Τώρα που είμαι εγώ εδώ θα βλέπεις κι εσύ».

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού


Καθώς ο Αστέρης προσπαθεί να βρει τα πατήματά του στη φυλακή, η εκδίκηση του Καραπάνου συνταράσσει κρατούμενους και φύλακες και αποκαλύπτει μια ακόμα πιο φριχτή αλήθεια για τον Τόλη… Ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη για τον κίνδυνο που διατρέχει. Ο Μανόλης θα γνωρίσει για πρώτη φορά τον έρωτα στο πρόσωπο της Κλαίρης, ενώ ο Μύρων θα προσεγγίσει την Άσπα, παρά τις προειδοποιήσεις του Αντώνη. Ο Νικηφόρος έχει υποψίες ότι κάποιος τον παρακολουθεί, ενώ η Βασιλική που έχει ανασφάλειες για τη νέα της δουλειά βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Μαθιού. Είναι όμως πράγματι μόνοι τους; Η Καλλιόπη λέει στον Μαθιό για τον άδικο φόνο που έκανε ο πατέρας του και για την άγνοια που είχε ο Βρουλάκης για την εγκυμοσύνη της Ανθούλας και το παιδί. Η Μαρίνα μιλάει στον Αντώνη για την ανησυχία που έχει σχετικά με την Αργυρώ, αφού η σκέψη της είναι συνέχεια στον Αστέρη. Επίσης του μιλάει για την εμφάνιση του ξαδέλφου της του Τηλέμαχου και το πόσο φοβάται μήπως προχωρήσουν σε εκδίκηση μετά την απόπειρα της Αργυρώς.

Διαβάστε επίσης:

Η Μαίρη Χρονοπούλου «Ενώπιος Ενωπίω» με το Νίκο Χατζηνικολάου

Ρεπόρτερ χρησιμοποιεί έξι διαφορετικές γλώσσες για να καλύψει την ρωσοουκρανική κρίση (Video)

Οι «κορυφές» του Open

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 07:51