search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:26
MENU CLOSE

Οι «κορυφές» του Open

22.02.2022 13:00
opentv-682×384

Το βλέμμα στην σεζόν 2022-2023 έχει στραμμένο το Open διαμορφώνοντας τους κατευθυντήριους άξονες, ώστε το κανάλι της Παιανίας να ξανασυστηθεί και να επανατοποθετηθεί στον στίβο του ανταγωνισμού και τη μάχη τηλεθέασης με νέους όρους.

Στο μεταξύ αθόρυβα, μεθοδικά και σιγά-σιγά «χτίζει» τηλεθέαση. Από δειγματοληπτική παρατήρηση στην απόδοση του σταθμού, όπως προκύπτει από διαγράμματα τηλεθέασης της Nielsen Audience Measurement,  το πρωινό ενημερωτικό πρόγραμμα του καναλιού «Ώρα Ελλάδος», με το δίδυμο ΠαυλόπουλουΡέβη, το μεσημεριανό καθώς και το κεντρικό δελτίο του (με την Πόπη Τσαπανίδου) αποτελούν τις «κορυφές» του, τις καθημερινές.

Από τα δυνατά χαρτιά του καναλιού στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου είναι και η εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη.

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Κοκλώνης: Συνεργασία πολλαπλής στόχευσης με τον Alpha και στο φόντο συμμετοχή σε κανάλι

Νικ Κλέγκ: Από «δεξί χέρι» του Ντέβιντ Κάμερον, «δεξί χέρι» του Μάρκ Ζούκερμπεργκ (Photos)

MasterChef: To ρατσιστικό σχόλιο παίκτη που προκάλεσε οργή στο Twitter (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 17:22