search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:41
MENU CLOSE

Η Μαίρη Χρονοπούλου «Ενώπιος Ενωπίω» με το Νίκο Χατζηνικολάου

22.02.2022 13:45
xronopoulou new

Η ηθοποιός που μεσουράνησε στη χρυσή εποχή του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου αλλά και στην τηλεόραση τα κατοπινά χρόνια, Μαίρη Χρονοπούλου, σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της στην τηλεόραση, φιλοξενείται στο «Ενώπιος Ενωπίω» (ΑΝΤ1, 23.45) την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου.

Η κορυφαία Ελληνίδα ηθοποιός συζητά με το Νίκο Χατζηνικολάου για τις μεγάλες της επιτυχίες στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση.

Διηγείται πως βρέθηκε από τον χορό, στο σανίδι του θεάτρου. Αναφέρεται στις ταινίες που την οδήγησαν στην «κορυφή», για τον σύντομο γάμο της, αλλά και για τον ηθοποιό που είχε σαν αδερφό.

Η Μαίρη Χρονόπουλου, μεταξύ άλλων, μιλά και για το σοβαρό τροχαίο που την ανάγκασε να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην εξέλιξη της συνέντευξης θα μοιραστεί τα σχέδιά της για το μέλλον και αναφέρεται στην τηλεοπτική παραγωγή στην οποία θα έχει  πρωταγωνιστικό ρόλο.

Διαβάστε επίσης

Νίκος Κοκλώνης: Συνεργασία πολλαπλής στόχευσης με τον Alpha και στο φόντο συμμετοχή σε κανάλι

Νικ Κλέγκ: Από «δεξί χέρι» του Ντέβιντ Κάμερον, «δεξί χέρι» του Μάρκ Ζούκερμπεργκ (Photos)

MasterChef: To ρατσιστικό σχόλιο παίκτη που προκάλεσε οργή στο Twitter (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 08:38