search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα ο Απόστολος Ρουβάς – Η δημόσια συγγνώμη στον πατέρα του (Videos)

23.02.2022 09:14
apostolosroyvas-new

Για το έπαθλο επικοινωνίας αγνωνίστηκαν οι παίκτες στο Survivor στο επεισόδιο της Τρίτης, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό ώστε να κερδίσουν και να έρθουν σε επικοινωνία με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Ερωτηθείς για τα συναισθήματά του, λίγο πριν τον αγώνα, ο Απόστολος Ρουβάς ξέσπασε σε κλάματα, ενώ ζήτησε δημοσίως συγγνώμη από τον πατέρα του.

«Κάτι που αυτή τη στιγμή με έχει καταρρακώσει είναι ότι θέλω να πω μια τεράστια συγγνώμη στον πατέρα μου, γιατί οι γονείς μου έχουν χωρίσει από τότε που ήμουν μικρός, τον θεωρούσα υπαίτιο για πολλά πράγματα και θεωρούσα ότι τον τιμωρούσα τόσα χρόνια.

Θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω τη φωνή του πατέρα μου και να του ζητήσω μία τεράστια συγγνώμη και ότι θέλω πραγματικά οι σχέσεις μας να βελτιωθούν. Θέλω να ζήσουμε πράγματα που έχω χάσει από παιδί» είπε ο σεφ, βαθιά συγκινημένος.

Απόστολος Ρουβάς: «Λύγισε» όταν άκουσε τo μήνυμα του πατέρα του

«Αγόρι μου χαίρομαι που σε βλέπω καλά. Είμαι περήφανος για την ποιότητα του χαρακτήρα σου. Μας λείπεις πολύ αλλά είμαι σίγουρος ότι θα βγεις πιο δυνατός από αυτή τη δοκιμασία.

Μην ξεχνάς να είσαι ταπεινός και να συνεχίσεις να φέρεσαι με αξιοπρέπεια και σεβασμό σε συμπαίκτες και αντιπάλους σου, δηλαδή να είσαι ο εαυτός σου. Σε αγαπάμε πολύ» ήταν τα λόγια που έστειλε στον γιο του ο πατέρας του Απόστολου Ρουβά με τον ίδιο να απαντά εμφανώς συγκινημένος:

«Πατέρα μου θέλω να σου πω ότι σας αγαπώ και σε αγαπώ πάρα πολύ. Είναι μια κουβέντα που παίζει και να μην έχεις ακούσει ποτέ από το στόμα μου. Ένα συγγνώμη γιατί δεν έχω αφιερώσει τόσο χρόνο όσο θα έπρεπε να καλύψουμε το κενό που είχα σαν παιδί. Υπόσχομαι πως όλα αυτά θα αλλάξουν όταν γυρίσω».

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Top 10 21/2/2022: Μυθοπλασία και Ουκρανία

Αρχίζει η Μιχελιδάκη στο Open: «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» ο τίτλος της εκπομπής

Σασμός Spoiler: Συγκινεί η τρυφερή σκηνή με τον Μανόλη και την Κλαίρη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15